horoszkóp

Dundika nem lesz pénzért szerelmes

2006.04.12. 11:27
Hugh Hefner egyik kedvenc európai playmate-je visszautasított egy amerikai milliomost, aki bármit megadott volna neki, ha a modell kiköltözik hozzá. Ám Hajnalkánk szerencsére szerelmes.

Bár Hornyák Hajnalka, művésznevén Dundika a Velvetnek adott interjújában azt állította, hogy Los Angeles-i utazása alatt nem vette körül túl sok pasi, most mégis előkerült egy a semmiből.

Playmate-ekből szemezgető playboyok

A 2005-ös playmate-et maga a Playboy-cézár Hugh Hefner hívta meg álomkastélyába, ahol a fent említett milliárdos szemet vetett rá. A néhány rövid nap alatt volt ugyanis egy parti, amin azért megjelentek pasik: focisták leginkább, hiszen a playmate-ek a 2006-os foci vébé alkalmából készülő fotózásra érkeztek. A Blikk információi szerint azonban nem csak sportolóknak áll a Hefner villa, hiszen egyéb, más módon ismerkedni képtelen milliomosok is feltűntek a bulin.

Az egyik ilyen nehéz sorsú pedig nem mást nézett ki magának, mint Dundit, aki a Velvet nem reprezentatív közvéleménykutatása szerint mellesleg tényleg a legjobb nő volt a tizenkettőből. A milliomos habozott néhány hétig, majd a napilap szerint felcsörögte Dundikát, aki annyira meglepődött, hogy angolul szólnak a kagylóba, hogy majdnem letette azt.

Nem nyelvi félreértés

De aztán mégsem, és így megtudhatta, hogy a titokzatos férfi egyenesen azt akarja, hogy a modell kiköltözzön hozzá valahova, ahol aztán felpakolná bundákkal, meg fuksszal és minden földi jóval. Hornyák azonban beintett neki.

Dundika ugyanis a milliomos üzletembernek és a napilapnak is elmondta: már több éve él együtt a pasijával, akivel jó neki, és a kapcsolatát nem tenné kockára soha. Ezen a kijelentésen sokan meglepődtek (legalább is a Blikk szerint), mivel azt gondolták: a modell repülne, ha valaki így hívná.

Szerencsére azonban a Dundikának fontosabb a pénznél az igaz szerelem. És ez a szerelem annak is tűnik, hiszen Lacival - akit a lány csak Legcsinek szokott hívni, mert vele annyira jó, hogy az már legjobb -, egyik barátjukhoz, Szabihoz költöztek a fővárosba lakni. Dundika szerint ez egy ideális állapot, látszólag még annál is ideálisabb, mint hogy a nő pezsgőben fürödjön.