Kidman férje jövőre már apa lenne

2007.05.22. 14:30
Keith Urban cáfolta, hogy neje már most terhes volna, de nem bánná, ha előbb utóbb az lenne.

Nicole Kidman terhességéről Keith Urbannal kötött esküvője óta havonta röppen fel a hír, amit minden alkalommal meg is cáfolnak. A countryzenész, aki tavaly vette el feleségül Nicole Kidmant, most elárulta, azért nem szeretne már sokat várni a családalapítással.

Tiszta apja lesz a gyereknek

A 39 éves Urban a következőket mondta egy magazinnak adott interjújában: „Már nagyon várom, hogy végre apa legyek. Igazából csodás volna, ha jövőre összejönne.”

A Femalefirst szerint a zenész bevallja, hogy nehéz fenntartani egy távkapcsolatot – Kidman jelenleg Ausztráliában forgat míg Urban az Egyesült Államokban turnézik –, de azt állítja, mindketten azon vannak, hogy jól működjön a házasságuk. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy Urban tavaly őszén végigcsinált egy 90 napos alkohol-elvonókúrát, melyen elmondása szerint felesége és biztos alapokon álló házasságuk segítette át.

„Két hétig turnézom, majd Sydneybe repülök egy hétre, ezután visszamegyek. Nem túl nehéz dolog ide-oda mászkálni. Vagy ezt teszem majd, vagy nem turnézom idén”- nyilatkozott Keith a közeljövőt illetően.

Imád otthon lenni, míg a neje dolgozik

„Ha találkozol valakivel és szerelmes leszel belé, akkor hozzáigazítod az életed, hogy együtt maradjatok” - magyarázta a Grammy díjas zenész. „Én tudom, mit érzek, és Isten is látja a lelkem. 39 évig vártam azzal, hogy megházasodjak. Nekem a házasság jelent mindent.”

Azt is elárulta, hogy Kidmannel nagyon szeretnek Sydneyben lenni és élvezik az ottani nyugodt életet: „Szeretek otthon lenni, különösen Sydneyben a feleségemmel. Együtt reggelizünk, ő aztán elmegy dolgozni és este együtt vacsorázunk. Nagyon jó hely.”