horoszkóp

Keith Urban balesetet szenvedett, miközben üldözték

2007.10.01. 21:44
Keith Urban az anonim alkoholisták gyűlésére motorozott, amikor észrevette, hogy egy paparazzó követi. Gyorsított, és majdnem belement egy autóba, így inkább levetődött a motorjáról. A paparazzó megállt és segített az énekesnek, aki ezután kocsival ment tovább. Happy end.

Keith Urban levetődött a motorjáról, mialatt Sydney-ben az anonim alkoholisták gyűlésére tartott. Nicole Kidman férje közleményben részletezte a sajátos esetét, amelyik azért történt meg, mert egy paparazzó követte őt.

Ütköző érdekek

Keith Urban

„Két ellentétes érdek ütközött. Ő a munkáját végezte, én pedig a magánéletemet próbáltam óvni a nyilvánosság elől. Az, hogy az anonim alkoholisták találkozójára mentem, épp az a helyzet, amikor szeretném kerülni a tanúkat” – összegezte a történetet a countryzenész, amelyet szóvivője, Paul Freundlich adott közre. Az énekes szerint sokan próbálták elferdíteni a tényeket, ezért döntött úgy, hogy megosztja a nyilvánossággal, mi történt vele.

Eszerint Keith Urban egyszer csak észrevette, hogy valaki követi. Rögtön rájött, hogy egy fotós lehet az, aki pontosan tudja, milyen délutáni programot tervez. A country énekes gyorsított, hogy lehagyja üldözőjét, de az előtte haladó autó szabálytalanul készült megfordulni, és hogy elkerülje az ütközést, levetődött a motorjáról. Az énekes mögött haladó paparazzó megállt a motorjával, és felajánlotta a segítségét, és bajtársi érzékesektől vezérelve nem vette elő a fényképezőgépét.

Happy end

Valószínűleg a fotós vihette vissza Keith Urbant Nicole Kidman villájához, mert a zenész a közleményének következő mondatában már arról számolt be, otthon beült a kocsijába és újból elindult találkozni alkoholista társaival.

Keith Urban az idén már részt vett egy leszoktató kúrán. A 39 éves zenész az év elején vonult be a Betty-Ford klinikára, ahol 90 napos rehabilitáción vett részt. Nicole Kidman igyekszik támogatni a férjét, bár nem viseli jól a férfi alkoholbetegségét.