horoszkóp

Paris Hilton pelenkában űrutazik

2006.08.30. 13:12
Paris Hilton újabb utazást tervez, ezúttal a világűrbe. Negyvenegymillió forintnak megfelelő dollárért foglalta le a hotelörökös egy űrutazásokat szervező cégnél a jegyet. Mivel a fedélzeten nincs WC, Paris Hilton kénytelen lesz pelenkát viselni.

A 41 453 328 forintos jegy ellenére a feltűnősködéseiről ismert örökösnő nem számolhat túl nagy komforttal. A 25 éves szőkeség a Virgin cégcsoport-tulajdonos Richard Branson Virgin Galactic nevű cégénél foglalta le az utat, írja a femalefirst.co.uk.

Nincs WC

A cég egyelőre még nem vette fel Hiltont az űrutasok listájára. Úgy gondolják ugyanis, hogy a milliomos csemete az űrutazás feltételeit - a hiányos komfortra való tekintettel - így is úgy is kiábrándítónak fogja találni. Az űrhajó fedélzetén nincs például WC, ezért minden utas pelenkát kell, hogy viseljen.

"Nem gondolom, hogy körültekintően informálódott, a valóság ugyanis nem egészen az, mint amit ő elképzel" - idézi a weboldal a cég egyik bizalmasát. Hilton nagy valószínűséggel a sci-fi filmek élvezete közben döntött úgy, hogy felröppen a világűrbe.

Sötétség és súlytalanság

Richard Branson milliárdos tavaly alapította Virgin Galactic nevű privát űrutaztató vállalkozását. Az első utazásokra a tervek szerint 2008-ban kerül sor. Az utasok a Föld atmoszférájának egészen a széléig, a Földtől kerek száz kilométeres magasságba jutnak el. Itt már sötétség uralkodik és átélhető a súlytalanság állapota is.