Utasi Árpi házat vesz a szüleinek

2007.12.24. 10:29
A Csillag születik csantavéri nyertese szombaton mindent vitt. Függetlenül a helyezésétől egy lemezszerződést kapott és emellett 12 millió forinttal és egy autóval távozhatott a stúdióból. Árpi sejtette, hogy megnyeri.

Utasi Árpád reménykedett benne, hogy megnyeri a tehetségkutató versenyt és ebben nem is kellett csalódni. Bár a zsűri nem az ő produkcióját ítélte a legjobbnak a nézők mégis az általános iskolást szerették a legjobban, a Blikk szerint azért, mert a havi 1 millió forint érezhetően oda került, ahol a legnagyobb szükség volt rá.

„A csantavéri kis vályogház, a legkisebb szegénylegény elindult szerencsét próbálni, az elképesztő szegénység, a szeretet, ami soha nem hiányzott a roskadozó falak közül" - ilyen és ehhez hasonló kifejezéssekkel találkozhat az olvasó, ha Utasi Árpi sikertörténetére kíváncsi. Tekintettel arra, hogy a nézőknek köszönheti a kisfiú, hogy megnyerte a versenyt - holott a 4 For Dance csapat mindvégig kiemelkedő teljesítmény nyújtott -, nem lehet figyelmen kívül hagyni azt sem, hogy a döntésben leginkább az érzelmek játszottak szerepet.

Klikk!

Garázsba kerül a kocsi

„El sem akarom hinni, hogy enyém lett az a rengeteg pénz és az autó. Sajnos a családban senkinek nincs jogosítványa , de majd ha felnövök, minél előbb szeretnék megtanulni vezetni. Addig a Fiat a garázsban fog állni, igaz, előbb még építeni kell egyet" - mesélte a Bors munkatársának Utasi, akit a döntőre édesanyján kívül tanárnője is elkísért. A gardedámok szerényen meghúzták magukat, amíg Árpit ünnepelte mindenki, így azt is megtudták tőlük, hogy a fiú egy házat nézett ki családjának Csantavéren.

Állítólag a kisfiú gyakran nézegette azt a bizonyos házat a faluban, és meg is ígérte a szüleinek, ha megnyeri a Csillag születik-et, megveszi nekik. Valamit azért sejthetett a kisfiú, hiszen állítása szerint öt perccel az eredményhirdetés előtt azt az érzést kellett legyűrnie magában, hogy ő lesz a nyertes. „Próbáltam elhessegetni a gondolatot, nehogy a végén csalódás érjen" - mondta a mesemondó a Blikknek, aztán hozzátette: nem tudja, mit kezd a nyert összeggel. A négygyerekes család egyetlen fiúgyermekét Dér Heni is hátba veregette, hiszen egy faluból érkeztek szerencsét próbálni.