horoszkóp

Uma Thurman kirúgta magyar pasiját

2006.03.09. 15:39
Az érdekes arcú színésznő végleg megvált hoteltulajdonos barátjától. Közben sokakban felmerül, Thurman azért nem tudja magát elkötelezi, mert még mindig volt férjét szereti.

A 35 éves Uma Thurman kidobta a magyar származású hoteltulajdonost, André Balázst, írja a New York Post. Ethan Hawke ex-neje pár héttel azután jelentette be, hogy végleg különválnak útjaik a dúsgazdag férfival, hogy kibékült vele: "Nem egy olyan ember, akihez hozzámennék"- nyilatkozta kurtán a színésznő.

Nem jött még el az igazi

Az elmúlt időben többször felmerült, hogy valami nincs rendben Thurman és Balázs közt. Csak olaj volt a tűzre, amikor az amerikai színésznő a Grazia magazinnak azt állította, továbbra sem találta meg az igazit. "Potenciális zsákmánynak tekintem magam" - vallotta akkor, annak ellenére, hogy hivatalosan nem szakított barátjával.

Imádom a férfinemet

A szép bárányarcú színésznő akkor arról panaszkodott, hogy lassan fogalma sincs arról, hogyan közeledjen az erősebbik nem felé. "Nem értem, hogyan csinálják ezt a nők manapság. Számomra egyre nehezebb férfiakkal kommunikálni" - kesergett akkoriban -"de imádom a férfinemet. Óvatosan figyelem őket, mint vadász a zsákmányát. Az összes férfinak azt üzenem, hogy itt vagyok, lehet jönni, ha van érdeklődés". Úgy tűnik ennek érdekében úgy érezte a színésznő, hogy fel is kell szabadítania magát, így végleg szakított Balázzsal.

Még mindig volt férjét szereti

Egyre többekben merült fel mostanság, hogy Thurman esetleg azért nem képes újra kötődni, mert még mindig volt férjét, Ethan Hawke-ot szereti, és a színésznő egyik elszólása igencsak megerősíti ezt a feltételezést. A magazin akkori kérdésére, hogy milyen viszonya két gyermeke édesapjával, Thurman ugyanis csak annyit mondott: "Szeretem azt a férfit. Még mindig szeretem, és valószínűleg örökké szeretni is fogom". A pár két éve szakított, amikor egy újság rajtakapta Hawke-ot, amint épp egy másik nővel csókolózott.