horoszkóp

Andy Vajna fia öngyilkos lett

2007.03.07. 09:08
Öngyilkos lett múlt pénteken Andy Vajna skizofrén fia, Justin. Nem tudni, a 26 éves fiú miért vetett véget az életének, a gyászhírrel amiatt foglalkoznak a lapok, mert Dobó Kata törött bordával a temetésre utazott.

Andy Vajna 26 éves fia öngyilkos lett, írja a Blikk. A filmproducer magyarországi képviselője, az InterCom megerősítette a hírt a megszokott formulával élve: Justin Vajna tragikus hirtelenséggel hunyt el múlt pénteken. Édesapja azonban nem szeretett volna a fia haláláról beszélni.

Skizofréniával diagnosztizálták

A fiúról az interneten kerestünk információt, akiről mindössze egy 2005-ös rendőrségi közleményt találtunk a Los Angeles-i rendőrség honlapján. Eszerint a csellengő Justin Vajnát megtalálták. A közlemény szerint a "ázsiai-fehér", alacsony termetű fiút korábban skizofréniával diagnosztizálták, és részt vett orvosi kezelésen is. Andy Vajna egy hongkongi nőt vett feleségül, és közös fiúk, Justin 1981-ben született. A házasság már jó ideje véget ért, Andy Vajna azóta nem nősült meg. A producer szoros kapcsolatot ápolt a fiával, mint azt a lap írta, évente egyszer közösen utaztak síelni Aspenbe, és ezt a programot semmi pénzért nem hagyták volna ki.

Az öngyilkosság híre amiatt jelent meg a magyar lapokban, mert a Blikk úgy tudja, hogy Dobó Kata a temetésre Los Angelesbe utazott. Lóránt Gergely, a TV2 marketingigazgatója elmondta, a színésznő azt ígérte a csatorna illetékeseinek, hogy a Sztárok a jégen következő fordulójában, a péntek esti pótpárbajon jelen lesz. Dobó Kata nem vett részt az előző fordulóban, mert törött bordája miatt nem javasolták, hogy korcsolyázzon.