Megnevezni nem kívánt "komoly szakemberek" segítségével rövidesen saját valóságshow-t indít a Való Világ harmadik szériájából ismert Indián, Segal és Frenki. A VillaRockert, a Borsodi Bivalyt és az Optimista Fuvarozót a tervek szerint hetente más csajokkal lehet majd kukkolni az interneten. Mindannyian Frenki hatvan négyzetméteres lakásába költöznek be.
VV-Szilvi egykori barátja, az RTL-es valóságshow előtt fuvarozóként dolgozó Frenki úgy döntött, benépesíti a szakítás óta üresen álló agglegénylakását, és felajánlotta két VV-s cimborájának, hogy költözzenek hozzá. Állítólag a Segallal és Indiánnal töltött esték ösztönözték végül arra a fiatalembert, hogy barátaival saját valóságshow-ba fogjon. Hamarosan bekamerázzák Frenki lakását, ahová strapabíró lányokat és sztárokat szeretnének beköltöztetni.

Az úgy volt, hogy

Tekintse meg képeinket!
"Hirtelen jött az ötlet, hogy csináljunk saját valóságshow-t. Egyik este piázgattunk, tévéztünk a fiúkkal, és közben dőltek belőlünk a jó szövegek. Olyan dumák jöttek elő, hogy rájöttünk, ezt másoknak is hallaniuk kell. Meg látni kéne minket ilyenkor. Mindhármunknak megvan a vonzereje egyenként, együtt pedig egyszerűen ütősek vagyunk" - emlékezett vissza a néhány héttel ezelőtti kezdetekre a VV3 kiesett játékosa, Frenki. Az ötletet megosztották ismerőseikkel, illetve "komoly szakemberekkel", akiknek tetszett az elképzelés. "Fantáziát látnak a dologban, és azt javasolták, hogy vágjunk bele"- mondta. A valóságshow állítólag idén nyáron indul.

Átjáróház lesz a lakásból

Az eseményeket a tervek szerint az interneten lehet majd nyomon követni. Arra a kérdésre azonban, hogy milyen címen fut majd a műsor, Frenki nem tudott válaszolni. "Még nem foglaltunk le domaint, mert még nem tudjuk, mi legyen a neve. De ezt is majd azok intézik, akik értenek hozzá" - mondta. A frenki.hu, a segal.hu és az indian.hu egyébként már bejegyzett domain, de egyiket sem az ex-villalakók foglalták le.

A fiatalember nem tagadja, hogy nem pusztán a szórakozás és a hírnév miatt vágnak bele az amatőr valóságshowba. "Átjáró házat csinálnánk a lakásomból, aminek nem igazán örülök, de ha megéri, és van rá igény, akkor miért ne. Meg persze ez egy jó buli is" - nyilatkozta a Velvetnek.

Lányok és sztárok

A fiúk azt tervezik, hogy lányokat is beköltöztetnek a hatvan négyzetméteres Frenki-Villába. Túljelentkezés esetén pedig versenyt rendeznek a beköltözni vágyók között. "Az is lehet, hogy hetes turnusokban fogják váltani egymást a lányok. Már most is vannak jeletkezők, akik szívesen beköltöznének hozzánk. A lányoknak tetszik a lakás, mert csendes és jól be van rendezve" - tudtuk meg Frenkitől, aki azt is elárulta, nem kizárt, hogy sztárokkal is megosztják majd az otthonukat.

"Azt tervezzük, hogy a lányokkal majd elmegyünk ide-oda bulizni. Ezt is felvesszük, másnap feltesszük az internetre. A többi, ami a lakásban történik, élőben fog menni".

A társak: Segal és Indián

Segal szerint mókás kis történetre számíthatnak a rajongók, feltéve, ha komoly szponzorok állnak majd mögéjük. Annak ellenére, hogy jó néhány napig kamerák vették minden egyes mozdulatát, a miskolci fiatalembert nem zavarná, ha ismét megfigyelnék. Mint mondta, "mindegy, ha még húsz napig figyelik, a múltja már úgyis nyilvános".

Indián, aki szintén szerepel majd a házi valóságshow-ban, jóformán semmit sem tud a dologról. "Én tudok mindenről a legkevesebbet, mert engem érdekelnek a legkevésbé a dolgok. Én rock and roll stílusban élek. Beleszarok mindenbe" - mondta, majd hozzátette, ha Segálék szólnak neki, ő megy.