horoszkóp

Szoros barátságban a nyitott topmodell és a bölcs kormányszóvivő

2008.02.07. 16:16
A topmodell és kormányszóvivő, - mint két jó barát - szeretik egymást, de nem szerelemmel. Daróczi szerint Vámosi kedves és nyitott lány, míg Vámosi szerint a kormányszóvivő egy elő bölcs.

Daróczi Dávid és Vámosi Viktória gyakran élvezik egymás társaságát. Ezt többen is alá tudják támasztani, de ez nem meglepő, hiszen a párosnak nincs mit rejtegetnie. Nem bujkálnak, barátok, ennyi.

Vámosi Viktória

Olvasónk január 26-án egy kedvelt budapesti szórakozóhelyen figyelt fel a kormányszóvivőre és a topmodellre. "Szombaton sikerült barátnőimmel kisebb bulitúrát végrehajtanunk, melynek végső állomása a belváros egyik legtrendibb helye, a Kreol volt. Itt figyeltünk fel egy nagyon magas, nagyon szép, vörös hajú lányra, aki a tánctéren egy fekete hajú pasival táncolt meglehetősen "bizalmas" viszonylatban.

Barátosnéim a lányban biztosan Vámosi Vikit, a magyar topmodellt ismerték fel, én a férfiban viszont nem mást, mint Daróczi Dávid kormányszóvivőt. Ebből kisebb perpatvar is kerekedett, mert később már nem láttuk őket, és nem tudtam bizonyítani, hogy igazam van, de ők voltak, az biztos! Az Indexen olvastam korábban, hogy csak "barátkoznak", nos, ezek szerint szombat éjjel 3-kor is azt tették" - tudatta a Velvettel Ágneske, akit felvillanyzott az esti felismerés.

Vámosi Viktória kérdésünkre elmondta, hogy igen, tényleg ott voltak Daróczival a fent említett napon, de nem kettesben, hanem társasággal érkeztek és távoztak.

Daróczi Dávid

„Barátok vagyunk." Mikor arra kértük, próbálja meg néhány szóban elmondani, miért jó barát a kormányszóvivő, nem gondolkodott sokat, azonnal rávágta. „Borzasztóan okos ember és rendkívül jó a humora. Körülbelül egy évvel ezelőtt találkoztunk baráti  társaságban" - adta meg a pletykáknak a kegyelemdöfést Vámosi.

„Ágneskának van igaza a vitában, hiszen valóban együtt voltunk Vikivel, és táncoltunk is" - állt ki olvasónk mellett Daróczi Dávid. „Hogy ez mennyire volt bizalmas, azt nem tudom megítélni; ugyanúgy táncoltunk, mint bármikor máskor. Nem ez volt ugyanis az első alkalom, hogy együtt szórakoztunk - egy héttel később, egy másik helyen szintén láthattak minket, akkor is a barátainkkal voltunk -, és remélem, hogy nem is ez volt az utolsó."

Mikor arra kértük a szóvivőt, foglalja szavakba szimpátiájának bázisát, megtette. „Viki nagyon kedves és nyitott lány, élő cáfolata mindannak, amit előítéletesen gondolni szoktak a topmodellekről, vagy általában a szép nőkről."