horoszkóp

Férjet és családot akar Vámosi Viki

2008.03.04. 17:03
Daróczi Dávidné biztosan nem lesz, viszont egy ismeretlen médiamunkás felesége lehet Vámosi Viktória, a kormányszóvivővel többször hírbe hozott topmodell. Lánykérés ugyan még nem volt, de az egy éve tartó kapcsolat ígéretesnek tűnik. Kedvese még a több hetes távolléteit is tolerálja, ha meg nem, akkor utána utazik.

Vámosi Viktüória és Daróczi Dávid kormányszóvivő tényleg csupán barátok. A magyar topmodell, ha itthon tartózkodik, gyakran jár mulatni; koncerteken és egyéb vendéglátóipari egységekben fedezhető fel, és legtöbbször mindig más férfi oldalán. Feljelentőink előszeretettel szúrják ki, különösen, ha Daróczi Dávid kormányszóvivővel tűnik fel valahol.

Január 26-án például egy budapesti szórakozóhelyen, a Kreolban szórakozott Daróczi Dáviddal, de már tavaly novemberben is feltűntek együtt, feljelentőnk szerint igen bizalmasan társalogtak. Csakhogy február 27-én az A38 hajón Vámosi Viktória már egy magas, kopasz férfival ölelkezett. Viktória, akit épp Londonban értünk utol, elárulta, hogy szerelmével látogatott el az orosz muzsikusokból álló Russkaja koncertjére.

A modell ezzel először vállalta fel egy éve tartó kapcsolatát, ráadásul úgy gondolja, ebből még valami komoly dolog is kisülhet. A Velvetnek elmondta: nem új keletű kapcsolatról van szó. Már egy éve él boldog szerelemben az ismeretlen férfiúval, akiről csak annyit árult el, hogy a médiában dolgozik.

Vámosi Viktória ezen a képen még nem szerelmes

"Ígéretes viszony a mienk. Nem szeretném a sajtó orrára kötni a magánéletem apró részleteit, de annyit elmondhatok, hogy ebből a kapcsolatból még akár házasság is lehet" - nyilatkozta, és azt is elmondta, hogy már nagyon szeretne családot, hiszen családja nagy részét elég korán elveszített, és már csak édesapja él.

A Londonban tartózkodó Vámosi Viki még bő egy hónapot marad az angol fővárosban Hogyan bírja a távkapcsolatot barátja? "Ha nem sikerül néhány napra hazautaznom, akkor ő látogat meg a hónap közepén. Egyébként pedig nagyon jól viseli az utazásaimat, hiszen jól tudta, hogy mit vásárol be, amikor velem kezdett."