horoszkóp

Karikás szeme miatt Vámosi Viki is kiesett a Topmodellből

dns
2006.12.11. 11:59
Vámosi Viktória menedzsere szerint a modellel rosszul világított körülmények közt forgattak, és ezt többször is kifogásolta a Topmodell produkciójának. A valóságshow producere, Árpa Attila elmondta, a viták miatt megváltak Vámosi Viktóriától még a döntő előtt.

A Viasat3 vezetősége úgy döntött, Vámosi Viktória nem szerepel a Topmodell döntőjében, mint a modelleket bíráló zsűri elnöke és mint műsorvezető. Döntéséről a televízió a hétvégén értesítette a tehetségkutató valóságshow műsorvezetőjét, aki azóta elérhetetlen az újságírók számára. A meglepő lépés okairól a Topmodell producere, Árpa Attila beszélt a Velvetnek.

Ellentmondásos történet

„Nagyon sok ellentmondás van a történetben” – kezdte Árpa annak a részletezésével, az elmúlt nyolc évben milyen televíziós produkciókban vett részt, és azokból milyen tapasztalatokat szűrt le. Ebben az esetben azt tartjuk fontosnak csupán megemlíteni, a producer elmondta, számára szokatlan volt, hogy a műsorvezetővel nem közvetlenül tartja a kapcsolatot, hanem menedzserén keresztül. „Viktória menedzsere az adások után emailben értesítette a produkciót a felvetődött kifogásairól” – mondta Árpa, és a kifogások részletezésére hallhatóan nem szívesen tért rá.

Katt!

„Viktória menedzsere utalt arra, a televíziós szereplésre már jó ideje folyamatosan készítik őt. Mégis volt egy olyan kifogás, amelyik szerint mi nem készítettük fel eléggé” – folytatta Árpa némi dodonai homállyal. Miután számunkra, mint átlagnézők számára Vámosi Viktória nem tűnt rossz zsűrielnöknek, Árpa elmondta, a menedzsernek elsősorban nem azért nem tetszett a képernyőn a nemzetközi sikereket elért modell, ahogyan a valóságshow-t vezette.

A karikákról az ügyvédek

„A menedzser úgy gondolta, a produkció hibájából nem előnyös Viktória külseje a képernyőn, és azt kérte, retusáljuk a hibákat. Múlt héten órákig ültem egy belvárosi ügyvédi irodában, ahol Viktória szeme alatti karikákról konzultáltunk” – folytatta Árpa Attila. A szóban forgó menedzsert, Mentes Endrét is megkérdeztük az első hallásra banális problémáról.

„Árpa Attila állításai nem felelnek meg a valóságnak. Az igazság az, hogy az egyes epizódok forgatása során több esetben is jeleztük kifogásainkat a világítás minőségével kapcsolatban"- magyarázta a modell menedzsere. „Kifogásainkat a gyártó tudomásul vette, de a döntőre vonatkozóan – sajnos - nem sikerült megállapodnunk”- közölte röviden Mentes Endre, aki szintén nem sok konkrétumot szeretett volna elmondani.

A viták miatt a televízió vezetősége végül úgy döntött, a valóságshow utolsó adása előtt megválik a műsorvezetőjétől. Mint arról Árpa Attila kérdésünkre beszámolt, ez a döntés nem minősül szerződésszegésnek, mivel a modell és a televízió között létrejött megállapodásban tizenkét adás szerepel.

Döntő nélkül

„Az előzetes tervekhez képest a műsor kezdete előtti modellválogatásból is egy külön adást szerkesztettük, így döntő nélkül is elkészült a tizenkét adás” – mondta Árpa Attila, akinek mondata itt azt sugallta, nem mostanában kezdték el fontolgatni, hogy megválnak Vámosi Viktóriától.

„Arról eddig sem volt szó, hogy a kilencven perces élő döntőt egyedül Vámosi Viktória vezesse, hiszen nincs olyan nagy rutinja a televíziózásban. Már korábban is azt tervezte a produkció, hogy Viktória esetleg társműsorvezető lesz egy gyakorlottabb televíziós mellett” – magyarázta Árpa hozzátéve, a verseny döntőjében a zsűrielnök szerepét a fődíjat felajánló Metropolitan ügynökség franciaországi vezetője lesz majd, azt azonban nem volt hajlandó elárulni, hogy a tényleges műsorvezetői feladatot ki veszi majd át Vámosi Viktóriától.

„Nézni kell majd a műsort, és abból majd kiderül, ki vezeti” – tért vissza az RTL Klubos időszakából már megszokott kifejezéseihez Árpa Attila, miután a műsor Vámosi Viktória körüli vita miatt ismét kapott egy kevés nyilvánosságot.