Van Damme szuperhős az ágyban

2004.12.13. 11:47
Jean Claude van Damme szuperhősnek tartja magát az ágyban. Ezt az átlagon felüli képességét pedig minden éjjel megmutatja feleségének. A 44 éves színész egy román lapnak dicsekedett.

Jean Claude van Damme Bukarestben keres helyszínt új filmjéhez. Romániai útja alatt interjút adott a Realitatea Romanesca című lapnak. A 44 éves színész elmondta, minden nap keményen edzi izmos testét. A testépítéssel kapcsolatban azonban él az előítélet, hogy elvonja a férfiember energiáit, így csökkenti a potenciát. Van Damme ezt igyekezett cáfolni.

Férfiassága és önbizalma teljében

#alt# "Saját példámmal igazolhatom, hogy a napi több órás, kemény testedzés csöppet sem töri le a férfiasságot. Minden este bizonyítom ezt a feleségemnek. Én vagyok a szuperhőse az ágyban" - dicsekedett a színész.

Az elmúlt évek akciófilmjeiben már ritkán látott van Damme új szakmai célt tűzött ki maga elé. Meg akarja szerezni a K1 nevű kűzdősport világbajnoki címét. Hosszú ideje erre készül.

Bajnok szeretne lenni

"Jövőre 45 éves leszek, akkor szeretnék indulni a bajnokságon. Erre a versenyre készülök naponta több órán át. Én leszek a legidősebb induló"- mondta színész, aki bevallotta, évekkel korábban abbahagyta a sportot, mert úgy érezte, nem nyújt elég kihívást számára.

A román lap újságírója a színész magánéletére is rákérdezett. Van Damme elárulta, a nőideálja sportos, izmos, és okos.

"Régen volt vékony barátnőm is, de mindig visszatértem az izmos csajokhoz. Persze az a legfontosabb, hogy ne csak a teste legyen formás, és jól felépített, de művelje magát, okos legyen és kulturált" - mondta az akcióhős.