horoszkóp

Várkonyi Andrea férje válni akar

2006.08.08. 10:28
Még tavasszal beadta a válópert Várkonyi Andrea férje, mert megelégelte felesége hűtlenségét. A közös vagyon értéke 50 millió forint, amelynek megosztásán vitatkoznak, de egyik érintett sem nyilatkozik.

Beadta a válópert Várkonyi Andrea férje, miután felesége összejött Bochkor Gáborral. A Színes Bulvár Lap úgy tudja, dr. Szilvay Attila még tavasszal kezdeményezte a válást, mert elege lett a híradós kínos szerelmi viszonyából. A kapcsolatuk annyira megromlott a lap szerint, hogy azóta csak az ügyvédjeiken keresztül értekeznek egymással. A lap az egykori pár közös barátjától értesült arról, hogy zajlik a válóper.

50 millió

Eszerint Várkonyi Andrea igényt tart a vagyon felére, amíg a férj szerint annak mindössze tíz százaléka illetné meg a hűtlen feleségét. Az ismerős szerint nagy összegről van szó, a ház, az autó és egyéb vagyontárgyak értéke 50 millió forint körül lehet.

A hűtlenségnek azonban nincs köze a vagyonmegosztáshoz, állítja a lap által megszólaltatott válóperes ügyvéd. Nem sokkal azután, hogy a sajtó megtudta, hogy Várkonyi Andrea összejött Bochkor Gáborral, a szakításukról szóló hírek is megjelentek. Miután az ügyben egyik érintett sem nyilatkozott soha, a sajtó felvetése szerint azért szakítottak, mert belátták, nem illenek össze. A lapok úgy tudták, Várkonyi Andrea kapcsolata férjével már a Bochkor-féle románc előtt megromlott, és hat év együttélés után elhidegültek egymástól.