horoszkóp

Vince Vaughn Budapesten lazított Aniston nélkül

2006.12.01. 12:16
Több feljelentőnk is kiszúrta a hét végén Budapesten Vince Vaughnt, Jennifer Aniston se veled-se nélküled pasiját. Azt eddig is bárki tudhatta, hogy a színész jelenleg Londonban forgatja a Fred Claus című télapós vígjátékát, de mi most már azt is, hogy a Mamutban bulizott, majd a Széchenyiben pihente ki az estét.

A jelek szerint Vince Vaughn múlt hétvégén inkognitóban kirándult Budapestre, hogy kicsit kipihenje a Télapó részeges öccsének szerepével járó forgatási stresszt. Feljelentőink segítségével egész jól tudtuk rekonstruálni a színész hétvégéjét.

Pénteken buli a Mammutban

A színész valószínűleg pénteken érkezett és valamikor a hétvégén távozott, legalábbis Gergő szerint a november 24-i péntek estét már a Mamut 2. Dokk Café nevű szórakozóhelyén töltötte. Gergő és társasága egy születésnapi partin vett részt ugyanitt, a lányok pedig azonnal kiszúrták a színészt a szomszéd asztaltársaságban. Igaz, először nem voltak benne biztosak, jól látják-e, ezért óvatosan becserkészték: "Kicsit a közelükbe férkőztünk, hogy jobban szemügyre vegyük, és angolul társalgott az úr egy barátjával különösebb akcentus nélkül(tehát szinte kizárt, hogy magyar hasonmás lett volna)". Emellett 2 méteres magassága volt az, ami szerintük szintén az azonosság mellett szól: Vaughn az AllMovie portál szerint 6,5 láb magas, ami valóban közel jár, 1,98 centiméternek felel meg. "Nem vagyok valami nagy celebvadász (többségüket meg sem ismerem és nem is nagyon érdekelnek), de Vince-t még talán én is megismerem, és vagy tényleg ő volt vagy egy 99.99%os hasonmása, de az arca/haja/magassága egy az egyben stimmelt" - írja Gergő, aki szerint Vaughn "biztos magyar csajokat jött hajkurászni ;)".

Szombaton fürdőzés a Széchenyiben

Hogy ez motiválta-e a színészt, és hogy sikerrel járt-e, arról nincsenek információink, de előre szeretnénk felhívni fantáziadús olvasóink figyelmét, hogy ebben a témában csak bizonyító erejű fényképekkel megtámogatott feljelentéseket fogadunk el érvényesnek. Az mindenesetre biztos, hogy Vaughn a pénteki bulit több forrásunk szerint is egy jó kis fürdőzéssel, férfitársaságban pihente ki. "A városban (Bp) többfelé is látták, én személyesen a Széchenyi fürdőben futottam bele Jennifer Anniston (ex/aktuális) barátjába" - írta szűkszavú Feljelentőnk, Balcsi szintén november 28-án. Szöszitől ennél több információt kaptunk: igaz, először ő is csak egy hasonmásnak nézte a "nagydarab, de vonzó pasit", akit "a Szecska félhomályos gőzében" szúrt ki. Mind nickje, mind a leírottak alapján sejthető, hogy Szöszi nőnemű, így nem csoda, hogy Balcsinál alaposabban be is cserkészte a célszemélyt: "félóra múltán már egy másik medencében volt szerencsém hallani is "amerikai angolságát", így kezdtem elhinni, hogy valóban ő az. Annál is inkább, mert nem messze vihogó tinédzserek fényképezőgéppel a kezükben emlegették őt". Vaughn a beszámoló szerint nem sokat időzött egyik medencében sem, leginkább kettő közt rohangálva lehetett őt látni, és a jelek szerint itt is nagyon illedelmesen tartotta magát a Jennifer Aniston pasija-státuszhoz: haverjaival múlatta az időt.

Aniston ide nem kísérte el

Bár Budapestre egyedül jött, sőt nemrég még úgy volt, hogy szakítottak, Vaughn változatlanul Anistonnal jár. Október végén a színésznő át is átugrott Londonba meglátogatni szerelmét, mintegy cáfolva a szakításról felröppent pletykákat. A pár egy együtt töltött éjszaka után együtt érkezett a Wicked című musical délutáni matinéelőadására, majd együtt is távoztak vissza a szállodába. "A távolság ellenére Vince és Jen nagyon is jól vannak. Ne higgyenek a hisztinek"- nyilatkozta egy közös ismerősük a People magazinnak.

Igaz, Vaughn nem egy barátjától ugyanakkor arról is értesülhettek a lap olvasói, hogy a pár múlt nyáron "egy kisebb szünetet" tartott. A jelek szerint azonban együtt vannak, bár kötelezettségeik külön földrészekhez kötik őket: Vaughn forgatása még decemberig tart Londonban, Aniston eközben otthon saját projektjein dolgozik. A színésznő nemrég debütált a 24 Hour Plays című színpadi darabban, és buzgón dolgozik a Room 10 című, Andrea Buchanannel közösen rendezett rövidfilmjének promóciós munkálatain.