horoszkóp

Tóth Vera visszahízta húsz leadott kilóját

2007.02.08. 09:00
Tavaly leadott kilói ismét Tóth Verát gazdagítják. Újabb módszerrel próbálkozik az énekesnő, mert a candidadiéta, és az update sem hozott tartós eredményt. Persze úgy nem is lehet, ha az énekesnő nem tud nemet mondani az édességekre.

Tavaly februárra sikerült lefogynia a Megasztár első győztesének. Akkor 32 kilótól szabadult meg az énekesnő, így a testsúlya 98-102 kiló között stagnált. Az első 20 kilót Norbi Update módszerével adta le, a maradék 12 kilótól, pedig a candidadiéta segítségével szabadult meg. Ám tavaly júliusra már öt kiló visszakúszott, majd ezt követte szeptemberben, további 15 kilógramm.

Az énekesnő nagyon elkeseredett - írja a Blikk, hiszen Tóth Verának ez az egyetlen számítása, ami eddig nem jött be. "Ez sajnos nem akar összejönni. Pedig annyira szeretnék szép és vékony lenni. Ha másért nem, azért, hogy kipróbáljam, milyen az. Nyolcéves korom óta ilyen vagyok, és már unom a súlyfelesleget. Csak eddig nem voltam elég kitartó." Tóth Vera a Blikk kérdésére, hogy hogyan áll most a fogyókúrával: kérdezzék meg két hónap múlva - választ adta. Valami új módszert próbál ki az énekesnő, de többet nem árult el a lapnak.