Tóth Vera mostanában egyre többet találkozik a 22 éves brazil színész-focistával. Hetente háromszor összejönnek, jól érzik magukat egymással, de egyelőre többről nem volt szó Vera szerint, aki úgy vélekedik: ha valaminek történnie kell, akkor történni is fog. A nem is olyan ismeretlen fiú pedig egy most kialakuló kapcsolatáról mesélt a Velvetnek. Lehet, hogy Veráról van szó?

Még nem beszéltek róla, de akár lehet közöttük több is, mint barátság

Tóth Vera egy hónapja azt nyilatkozta a Bors című napilapnak, hogy Dobival való szakítása után jógázással, énekléssel és szingliklubja menedzselésével vezeti le fölös szexuális energiáit. A Velvet azonban megtudta, hogy egy színes bőrű fiú is besegít Vera energiáinak hasznosításába.

"Tóth Verát a múlt héten egy kellemes "csokifiú" társaságában láttuk az egyik Ráday utcai kávéházban. Öröm volt nézni a pillantásokat, amiket egymásra vetettek. Örülök, hogy Verát ilyen meghitt pillanatban láthattam. Azzal a fiúval - apropó, én ezt a fiút láttam a Pesti Színház színpadán, de nem vagyok benne olyan biztos - Vera nem úgy nézett ki, mintha a volt kedvese után keseregne, vagy netán epedezne. Vera rendesen rácáfolt a bulvárban megjelenő szomorkodós cikkekre. Csinos volt, remekül néztél ki!" - ismertette a legújabb fejleményt feljelentőnk, Panna a minap.

Tóth Vera a Velvetnek elmondta, valóban gyakran találkozik az említett fiúval. "Egy brazil fiúval láthattak, aki lassan négy és fél éve él Magyarországon - mondta Vera kissé félszegen, majd hozzátette: - Gyakran találkozunk, hetente háromszor is összefutunk. Nem járunk együtt, csak sokat beszélgetünk, nevetgélünk, eszünk, iszunk, bulizunk, jól érezzük magunkat. Még nem volt szó közöttünk többről, de ezt soha nem lehet tudni. Ha lesz valami, akkor hát lesz."

Megtaláltuk Vera "nem járunk még" barátját

Vera a barátjáról mindössze annyit árult el, hogy közel kétméteres, jóképű brazil focista. Ha pedig hihetünk feljelentőnk emlékképeinek, akkor nemcsak futballozik Magyarországon, hanem színházi szerepeket is vállal, méghozzá a Pesti Színházban. Nos, a megadott paraméterek alapján csak egyetlen személy jöhet szóba: a 22 éves Lincoln Pereira de Medeiros , a diósdi focicsapat játékosa, és a Pesti Színház Ünnep című darabjának egyik szereplője.

Lincoln Pereira de Medeiros

Lincoln néha ismeri, néha nem ismeri Verát, de most nála is kialakulóban van valami

A fiút is megkerestük, és mesélt nekünk az egykori Megasztárhoz fűződő kapcsolatáról. "Vera? Ja igen, tudom. Szoktunk találkozni" - kezdte a beszélgetést nehezen érthető akcentussal. - De miért kérdezed? Most az fog megjelenni, hogy Vera a barátnőm?" - aggodalmaskodott Lincoln. Megnyugtattuk, hogy szó sincs róla, csak megkérdeztük, hogy valóban ő Vera "csokifiú" barátja? "Vera? Várj csak! Ki is az a Vera? Annyi barátom van, hogy most hirtelen nem emlékszem" - mondta Lincoln, aki egyszerre elfelejtette, hogy melyik Veráról van szó. Aztán megint eszébe jutott, és ismét elbizonytalanodott.

Kezdett kínossá válni az "ismered, nem ismered Verát"-játék, ezért nyomatékosan megkérdeztük, hogy van-e barátnője, és ha igen, ki az. "Én egyfolytában szerelmes vagyok. És most kialakulóban van valami. Még nem a barátnőm, csak találkozgatunk" - mondta Lincoln Pereira de Medeiros.