Gregor Bernadett újra levetkőzött

2007.04.26. 09:55
Gregor Bernadett hat év után újra levetkőzött a Playboy-nak. Ez volt az utolsó, ígéri a 15 kilótól megszabadult színésznő.

Gregor Bernadett kilenc hónappal ezelőtt szülte meg második gyermekét, Álmost. A színésznő jelenleg 35 éves, és a Színes Bulvár Lap szerint párductestű. Először hat évvel ezelőtt nézegethették testét a férfimagazin olvasói.

Döntésében támogatta családja

Gregor Bernadett a Színes Bulvár lapnak elmondta, amikor januárban felkérték a fotózásra, eleinte hezitált, hogy vállalja-e, aztán úgy döntött, még egyszer, utoljára vállalja. Döntésében támogatta férje, Somogyi István és fia, a 12 éves Bence is, és mivel mindkettejüknek tetszenek az elkészült képek, nem bánták meg a döntést.

Kétmillás csúcsgázsi

A színésznő a lapnak elmondta, a várandósság és a szoptatás alatt tizenöt kilót szedett magára, de amint abbahagyta a szoptatást, drasztikus fogyókúrába kezdett, mely szemlátomást sikerrel végződött.

A Blikk értesülései szerint a Playboy eddig nem fizetett senkinek sem ennyit a képekért: Gregor Bernadett gázsija a lap szerint meghaladja a kétmillió forintot.