horoszkóp

Szomorú vagyok, vetkőzöm, vidám vagyok, vetkőzöm

2006.09.20. 13:02
A vetkőzés egy nehéz, de szép szerep, és a nehéz, de szép szerepek eljátszása után nagyobb taps jár. Így foglalhatjuk össze a Móni gidaként ismert Bezzeg Mónika motivációját arra, hogy idén másodszorra is pucéran pózoljon egy Playboy-fotósorozat kedvéért. Vannak eseti, illetve hivatástudattal élő modellek, akik az aktsorozatot önkifejezési eszköznek tartják, van, aki az önbizalmát építi ezzel, van, akit az elmúlástól való félelme állít meztelenül a fényképezőgép elé, hogy megörökítse a huszon-harmincéves testét és van, aki élete filmjéhez szeretett volna egy kellemes jelenetet. A Velvetnek adott nyilatkozatokból alfabetikus sorrendben szemezgetünk a kedvenceinkből, amelyekből. Döntse el ön, melyik a legeredetibb és/vagy legmókásabb indok.

Szomorú vagyok, vetkőzöm, vidám vagyok, vetkőzöm

A vetkőzés egy nehéz, de szép szerep, és a nehéz, de szép szerepek eljátszása után nagyobb taps jár. Így foglalhatjuk össze a Móni gidaként ismert Bezzeg Mónika motivációját arra, hogy idén másodszorra is pucéran pózoljon egy Playboy-fotósorozat kedvéért. Vannak eseti, illetve hivatástudattal élő modellek, akik az aktsorozatot önkifejezési eszköznek tartják, van, aki az önbizalmát építi ezzel, van, akit az elmúlástól való félelme állít meztelenül a fényképezőgép elé, hogy megörökítse a huszon-harmincéves testét és van, aki élete filmjéhez szeretett volna egy kellemes jelenetet. A Velvetnek adott nyilatkozatokból alfabetikus sorrendben szemezgetünk a kedvenceinkből, amelyekből. Döntse el ön, melyik a legeredetibb és/vagy legmókásabb indok.

Baby Gabi: A nők motiválják

Baby Gabi magánéletének egy „viharos” periódusában élt a Playboy nyújtotta lehetőséggel. Az önbizalma azzal is nőtt, hogy egy hónapig az újságosstandon láthatta viszont magát. „Ha pályám elején vállaltam volna el egy ilyen sorozatot, akkor jogosan ítélkeznének, hogy én ezzel szeretnék felkapaszkodni. Nekem januárban vége lett a kapcsolatomnak. Lelkileg és önbizalom szempontjából is nagyon jót tett a fotósorozat. Soha nem éreztem annyira jól magam a bőrömben” – avatott be alkalmi pszichoterápiájának módjába Baby Gabi, majd kifejtette, az összes visszajelzés közül azok építették a leginkább, amelyek nőktől érkeztek. „Amikor egy nő azt mondja, gyönyörűek a képeid, és gratulálok, az tud hatni”.

 
 

0
 
 

1
 
 

2
 
 

3
 
 

4
 
 

5

Bálint Antónia: Hirtelen a teste is alkalmas lett

Bálint Antóniát nevezhetnénk notórius vetkőző-modellnek, tekintve, hogy a médiaszemélyek közül is kiemelten sok sorozat jelent meg róla. A húszas évei elején mindezt azzal indokolta, szüksége volt a pénzre, az igazi érdekességekre azonban később derült fény. Megtudhattuk például, hogy Bálint Antóniának hirtelen megnőttek a mellei, amikor kortársnői teste már elérte a többé-kevésbé végleges formáját. Arra pedig, hogy néhányan a vetkőzést a fotó vagy az akcióművészettel hozzák összefüggésbe, így reagált: „Az, hogy kint van a mellem, nem művészet”. Összességében a műsorvezető úgy érezte, adottságait érdemes volt „kiaknáznia”.

 
 

0
 
 

1
 
 

2
 
 

3
 
 

4
 
 

5

Bezzeg Mónika: Playboy/ Cseresznyéskert

A Móni gidaként ismert táncosnőről tudni érdemes, tevékenységét előadóművészetnek tartja, és a legtöbb médiaszerepléséről, mint ennek természetes velejárójáról gondolkozik. „Amikor felmész a színpadra, az olyan, mint egy színház, ahol vannak nehéz, meg könnyű szerepek. A Playboy felkérés egy nagyon nehéz szerep nekünk, de elvállaltuk, mert a nehéz szerepekért általában nagyobb taps is jár.” A tavalyi, első vastaps is meghatározó volt a két R-Go gida életében, a hatóság ugyanis nyomozásba kezdett amiatt, hogy Bezzeg Mónika kolléganője – a Dóri gidaként ismert táncosnő – még nem töltötte be a 18. évét. Idén már mindketten nagykorú, szerepálmaikban élő előadók. Szavazatával támogathatja a pályakezdőket.

 
 

0
 
 

1
 
 

2
 
 

3
 
 

4
 
 

5

Bódi Sylvi: Alkotás és extázis

„Úgy érzem, a gép előtt én alkotok, mintha festenék. Felépítek egy karaktert, és ezt nagyon élvezem, olyankor mindig eksztázisban vagyok”- mondta Bódi Sylvi, aki miután évek óta modellkedik, és mivel jó néhányszor feltették neki az erre vonatkozó kezdetleges, vagy fejlettebb kérdéseket, egyre inkább átgondolt, és felépített magyarázatot ad. Ötletes például, amikor a vetkőzésről, mint szerepjátékokról beszél. „Amikor domina voltam, csapkodtam a lánccal, máskor táncparódiát adtam elő a Moulin Rouge-t idéző csipkeszerkómban fotózás előtt, a többiek meg szétnevették magukat”. A 2002-es év playmate-je egy ideje nem jelentkezett újabb sorozattal, várjuk az új önkifejezési eszközeit.

 
 

0
 
 

1
 
 

2
 
 

3
 
 

4
 
 

5

Erdőhegyi Brigitta: Hiúság vására

Sophia Loren fiának esküvője előtt leginkább a Cotton Club törzsközönsége ismerte a jazzénekesnőt, aki hirtelen jött ismertségét követően több módon is igyekezett nyomot hagyni maga után az utókornak."Hiú vagyok, ezt vállalom. Most még nyugodtan szerepelhetek pikánsabb fotókon, amelyeken tíz-húsz év múlva már nem biztos. Szerettem volna, ha a külsőmet dokumentálják, hogy majd az unokáimnak meg tudjam mutatni, milyen is voltam fiatalon." A jelenkorát ennek megfelelően időnként két, és háromdimenziós eszközökkel (fotó, szobor) örökítteti meg, és közben arról is tudósítja a nyilvánosságot, a zenei pályája épp hol tart.

 
 

0
 
 

1
 
 

2
 
 

3
 
 

4
 
 

5

Gaál Noémi: A tanga miatt erotikus?

"Két ok miatt mondtam igent, amikor az FHM magazintól megkerestek. Az egyik, hogy úgy érzem, most még megtehetem, hogy fehérneműben állok modellt. Mivel elmúltam már harminc, az évek lassan nyomot hagynak majd rajtam. Arról nem is beszélve, hogy az életkörülményeim is változhatnak. Arra gondolok, hogy például családanyaként már nem pózolnék. A másik ok pedig az, hogy exhibicionistavagyok" - mondta Gaál Noémi, és sejthetően a két ok közül az utóbbit tartotta erősebbnek. Az időjós dilemmája mindössze annyi volt, nem tudta eldönteni, hol van az aktfotózás határa. "A tanga, vagy esetleg a tekintetem az, amelyik miatt erotikusnak nevezhető a sorozat?”

 
 

0
 
 

1
 
 

2
 
 

3
 
 

4
 
 

5

Hargitai Bea: Kamaszkori álmok

„Én már tizenöt éves koromban kijelentettem: szerepelni akarok a Playboyban" – mondta Hargitai Bea, de a vágyának okára pontosan nem tért ki. Tizenhét éves korában mindenesetre teljesült a kamaszkori álma, és azóta jó néhányszor újra. Pedig saját bevallása szerint egy rossz élménnyel indította a pályafutását. „Tizenhat éves koromban fehérneműs fotózáson vettem részt. (…)Mondta, vetkőzzek le, és tegyem szét a lábam. Tiltakoztam, és el akartam rohanni, mire bezárta az ajtót. Nagy ordibálások közepette végül sikerült kiszabadulnom"- emlékezett vissza a modell, de ez végül nem riasztotta el a kortárs önkifejezésnek ettől a módjától.

 
 

0
 
 

1
 
 

2
 
 

3
 
 

4
 
 

5

Kiss Zsóka: Ne maradjon nyom nélkül

A Playboy első roma származású címlaplánya arról beszélt, szégyellős, de hogy miért is lépett túl ezen, végül nem saját érveivel és példájával válaszolt. "Egy hagyománytisztelő roma családban valóban nem szokás, hogy az asszony megmutassa a testét, de szerintem ebben nincs semmi rossz. A nők nagy része örülne, ha két gyerek után olyan alakja lenne, mint Balla Beának (Gáspár Győzikéné). Édesapám mondta, hogy ami szép, azt meg kell mutatni" - mondta Kiss Zsóka, aki végül igazat adott a családfőnek. Egyszeri alkalommal vállalta azonban, hogy a magazin meglehetősen giccses beállításaiban szerepeljen, azóta nem láthattuk más hasábokon.

 
 

0
 
 

1
 
 

2
 
 

3
 
 

4
 
 

5

Rába Tímea: Az élet filmje

Amikor Rába Tímeát a Playboy számára készült fotóiról kérdeztünk, mindenekelőtt megcáfolta azt, hogy anyagi okokból vállalta volna, hogy kétgyerekes édesanyaként dokumentálja magát. „Régen megfogadtam, hogy ha valamit csak a pénz miatt vállalnék el, abba inkább bele sem kezdek, mert nem lesz benne örömöm. Minden embernek a saját életét kell élnie” – mondta az egykori műsorvezető, majd a bevezetéshez hasonlóan nyilvánvaló lett, ez a sorozat összefügg egy világnézettel. „Azt mondják, mielőtt meghalunk, lepereg előttünk életünk filmje. Nem akartam, hogy az én filmemből ez az élmény hiányozzék” – utalt a fotózás jelentősége Rába Tímea

 
 

0
 
 

1
 
 

2
 
 

3
 
 

4
 
 

5

Ripli Zsuzsa: Megszűnik a világ

Ripli Zsuzsa a meghatározó élményei közt tartja számon az aktfotózást, amelyet körülbelül egy éve élt át. „Nagyon furcsán éreztem magam, amikor anyaszült meztelenül kellett a díszletbe állnom. Eleinte feszélyezett, hogy a fotózás helyszínén nemcsak két-három ember volt, akikről úgy gondoltam, elengedhetetlen, hogy ott legyenek, hanem legalább kilenc vadidegen mászkált és dolgozott körülöttem”- emlékezett vissza a playmate, aki kis idő múlva megszokta, végül megszerette ezt a helyzetet. „Most már oda tudok állni a kamera elé (…).Amikor fotóznak, nem foglalkozhatsz azzal, mi zajlik körülötted, csak a kamera van és a fotós”- így tanulta meg kizárni a külvilágot a modell.

 
 

0
 
 

1
 
 

2
 
 

3
 
 

4
 
 

5

Tóth Gabi: Metamorfózis

„Említenem sem kell, a szüleim ellenezték a fotózást, én viszont nagyon szerettem volna, így aztán erélyesebb voltam a családi kupaktanácson. Az elkészült képeket látva először fordult elő velem, hogy tetszettem magamnak. Amolyan copfos-tornacipős lány vagyok, ezért izgalmas élmény, hogy magas sarkút cipőt, szexi ruhát adnak rám, és szépen kisminkelnek. Az utóbbi idők legnagyobb bulija volt ez a fotózás" – indokolta az akkor 17 éves énekesnő azt, miért érezte a személyiség fejlődésének fontos állomásának az első férfimagazinos sorozatát, de hogy a fejlődés lineáris-e, döntsék el önök.

 
 

0
 
 

1
 
 

2
 
 

3
 
 

4
 
 

5

Véleményüket, észrevételeiket ide írják meg!