Vivica Fox talán szopott részegen

2008.01.04. 22:02
Egy egyelőre ismeretlen férfi állítólag feltette a netre azt a mobiljával, titokban készített felvételt, amin a Kill Bill szereplőnője orálisan kielégíti őt – írja nagyjából az összes celebblog. A videónak azonban egyelőre nyoma sincs, és mindenki mindent tagad.

Vivica Foxot a Kill Billben Vernita Green néven ismerhettük meg (arra a pár percre, míg a bosszúálló Menyasszony elsőként ki nem nyírta). Most állítólag főszerepet játszik egy - állítólag a netre is felkerült - filmecskén: a pasija előtt térdel és orálisan kielégíti. Az aktust titokban a mobiljával megörökítő lovag előzékenyen az összes haverjának elküldte e-mailen a felvételt, ami végül Fox postaládájában is landolt. Ő azonnal továbbküldte az e-mailt egy barátjának, aki az atlantai rendőrségen dolgozik, bár egyelőre nem világos, hogy hivatalosan is feljelentést tett-e a férfi ellen. Állítólag.

Klikk!

Vagy nem

A színésznő sajtósa, Lita Richardson azonnal tagadta a sztorit, az atlantai rendőrség szóvivője, James Polite pedig egyelőre csak annyit tudott megerősíteni, hogy nem kaptak még hivatalos feljelentést az ügyben. „Ha kölcsönös volt az aktus, amúgy se indítanánk nyomozást. Persze ha a férfi kényszerítette volna Miss Foxot, az már bűntettnek számítana” – idézte a rendőrt a Showbizspy.com.

A hírt egy atlantai blogger, Sandra Rose röppentette fel weboldalán, aki szerint egy helyi rádiós, Porsche Foxx mesélt arról rádióműsorában, hogy közeli barátnője, Vivica Fox szexvideó-botrányba keveredett. Rose a blogján így idézi vissza a hallottakat: „A videón a láthatóan totál kiütött Vivica térden állva kényeztet egy férfit, aki sunyi módon felvette az egészet a mobiljával. A pasi – aki állítólag atlantai – ezután elküldte a haverjainak a felvételt e-mailen, egyikük viszont továbbküldte Vivicának, aki egyenesen egy rendőr haverjának továbbította. Azt nem tudni, tett-e feljelentést, vagy megkérte-e a rendőr haverját, hogy tartsa titokban az esetet”.

Az ittas vezetés már megvolt

A 43 éves, 2002-ben elvált Fox múlt hónapban állt a bíróság előtt, amikor ittasan legyorsult egy rendőrségi autót 80 mérföld/óra (128 km/óra) sebességgel Los Angeles egyik autópályáján. Emiatt hathavi börtönbüntetést kapott, amit három évre felfüggesztettek, és kötelezték egy 90 napos alkohol-elvonóra. Emellett 192 font bírságot kellett fizetnie, és ráterhelték a kb 600 font összegű eljárási díjat is.

A titokban készült állítólagos szopósvideó története mindenesetre kedvesen egybeesik azzal a ténnyel, hogy a színésznő jelenleg egy Caught on Tape (kb: felvéve, lekamerázva) című filmet forgat, melyben édesanyaként saját kamaszfiát kapja rajta azon, hogy videokamerájával kémkedik az ő új pasija után.

A Kill Billben megszopta