horoszkóp

Előkerült Vivica Fox szopósvideója?

2008.01.07. 12:20
Az elmúlt napok sorsfordító kérdése volt, vajon tényleg szopott-e részegen Vivica Fox? És ha igen, hol az a videó, ami állítólag készült erről? Most előkerült egy pár másodperces felvétel, amely alapján elmondható: a szopás biztos.

Vivica Fox sajtósa csípőből tagadta azt a pár napja felröppent pletykát, miszerint létezne egy felvétel, melyen a színésznő totál kiütve leszop egy ismeretlen férfit. Mivel az említett kisfilmnek eddig nyoma se volt, akár még igaza is lehet. És bár most valóban előkerült egy rövidke videó, még mindig csak az a biztos, hogy valaki szopott.

Nézze meg!

A WorldStarHiphop.com weboldalán talált pár másodperces kisfilmről elmondható: valóban azt örökíti meg, amint egy fekete bőrű nő orális aktust hajt végre egy férfin. A szopás tehát stimmel, de hogy a nő valóban Vivica Fox lenne, afelől vannak kétségeink: az egyetlen letagadhatatlan egyezés a szereplőnő bőrszíne. Az eredeti sztori szerint a Fox szopósvideója lopva, egy mobiltelefonnal készült – ez a kisfilm minőségét tekintve van olyan gyatra, hogy akár telefonnal is készülhetett, a beállítás alapján azonban inkább megrendezettnek tűnik.

Összehasonításképp: ilyen Vivica Fox akcióban. Igaz, teljesen más típusú akcióban.

The Bride vs Vernita Green - Kill Bill

Van másik

Nem Fox volna az első, akiről állítólagos pornóvideó kerül elő, majd kiderül, hogy a szereplő legfeljebb emlékeztet az eredetire. Hasonlóan izgalmas felfedezés volt tavaly a Britney Spears nászutasvideójaként elhíresült rövid kis felvétel, melynek eredetisége szintén kétséges volt; pár nappal később, egy hosszabb verzió előkerülésekor pedig egyértelművé vált, hogy nem Spears szopott, csak egy rá (halványan) emlékeztető ismeretlen nő.

Pár hete a Black Eyed Peas Fergie-jének egy gyatra hasonmása maszturbált részegen egy másik kisfilmen. Az énekesnő azt nem titkolja, hogy turnéi alatt pasijával, Josh Duhamellel webkamera segítségével tartják fenn szexuális életüket - reméljük, kellő körültekintéssel csinálják.

Az sem kizáró ok, ha valaki kevésbé mainstream sztár: ősszel a White Stripes női dobosát, Meg White-ot gyanúsították meg azzal, hogy ő a főszereplője egy homepornó-videónak, erről azonban szinte azonnal kiderült, hogy hamis.