horoszkóp

Victoria Beckham terhesen villogott a kifutón

dns
2004.11.02. 13:55
Hétköznapi alkatú nőknek tervezett farmernadrágokat Victoria Beckham a Rock and Republic nevű amerikai márka megbízásából. A divatbemutatón Victoria is végigvonult a kifutón terhessége negyedik hónapjában.
Várandósan, és mosolyogva

Victoria Beckham terhesen vonult egy Los Angeles-i divatbemutatón. A Rock and Republic show-n nem vendégként, hanem tervezőként, és modellként szerepelt az énekesnő. Nemcsak a szereplés volt szokatlan döntés Victoriától, de az is, hogy a védjegyévé vált komor ajakbiggyesztés helyett ezúttal mosolygott a közönségre.

David Beckham felesége terhességei alatt is szigorúan tartotta a súlyát, amely miatt sokan úgy vélték, a focistafeleség anorexiás. A show-n készült fotók tanúsága szerint az énekesnő néhány kilót felszedett harmadik terhessége alatt, de a konfekció így is illett rá.

Farmerek hétköznapi alkatú nőknek

A divatszakmában Victoria nyár óta próbálkozik. A Rock and Republic ruházati céggel negyed millió fontos szerződést írt alá, amelynek nem csak a nevét adja, de aktívan részt is vesz a legújabb kollekció megtervezésében. A tervek szerint nemcsak Amerikában és Nagy-Britanniában mutatják be a ruhákat, Japánban is.

Az amerikai vállalat azt kérte akkor, hogy a kifutón az ex-Spice Girl is szerepeljen saját tervezésű ruháiban. Az énekesnő ebbe nem egyezett bele, de a terhessége harmadik hónapjában mégis igent mondott. Saját tervezésű farmerjairól úgy nyilatkozott: szeretné, ha végre mindenféle testalkatú nő megtalálná azt a nadrágot, ami jól áll neki. Éppen ezért farmerjait nem a modellek konfekcióméretére, sokkal inkább a hétköznapi nők alkatára szabja.