horoszkóp

David Beckham Párizsba repítette feleségét

dns
2005.04.19. 15:54
Rózsaszirmokkal teleszórt magánrepülőgépen utazott Párizsba Victoria Beckham, akit férje luxussal kárpótolt azért, hogy nem tudott részt venni a születésnapi buliján. Coco Chanel, ékszerek, fodrász, szerelmesek városa, giccsriadó!

Immár második éve nem tud részt venni felesége születésnapi összejövetelén David Beckham, aki kárpótolni szerette volna Victoriát az elmaradt köszöntőért. A focista ugyanis a Real Madrid meccsén vett részt a hétvégén, és csak a buli után utazott vissza Madridba. Hétfő reggel elsőként Victoria londoni fodrászát hívta el Madridba, hogy készítsen az asszonynak egy remek fizurát.

"V" fazon, és Párizs

David Beckham Majd arra kérte Victoriát, kísérje el egy sétára a városban. Házuk előtt egy Bentley állt, amelynek sofőrje a repülőtérre vitte a párt. David egy kisrepülőgéphez kísérte a feleségét, amelyikre előzőleg egy hatalmas "V" betűt festettek. Az énekesnő belépett, és a gép ülésén rózsaszirmokat talált. Miután helyet foglalt, az alkalmi személyzet felszolgálta a pezsgős reggelit, majd a gép felszállt, és Párizs felé vette az irányt.

"Victoria le volt nyűgözve. Ilyen romantikus gesztusra nem is számított" - mondta egy ismerős, akit az Ananova idézett. A napnak azonban még közel sem volt vége. A pár ebédidőben érkezett meg a francia fővárosba. Beckham a Ritz Hotelben rendelte meg a több fogásos ebédet, ahol Coco Chanel egykori lakosztályát foglalta le. A szieszta után a focista a belvárosba vitte Victoriát, ahol ékszerüzletekben nézelődtek, és néhány darabot megvettek az egykori Posh Spice harmincegyedik születésnapjára.

Stresszes életű

Beckham romantikus túráját olvasva már kevesebben hajlandóak elhinni, hogy Victoria Beckham élete a legstresszesebb az egész világon. Márpedig a Daily Express nevű brit lap ezt állította nemrég. A háromgyerekes családanya férje a kilencedik helyet foglalja el ugyanezen a listán. A lap szerint a második helyen Tony Blair brit miniszterelnök végzett, a harmadik helyen a kiskorúak molesztálásával vádolt Michael Jackson végzett, akiről házvezetőnője nemrég azt nyilatkozta, az összes haját kitépkedte, amióta per folyik ellene.