horoszkóp

Közzétették a neten Colin Farrell hardcore pornóviedóját

2006.01.11. 18:37
Colin Farrel és volt barátnője, a 2002-es januári amerikai playmate kedden közös erővel tiltatta le a dirtycolin.com-ot, ahol tizenöt dollárért árulták kettejük házipornóját.

Kedden délelőtt már elég lassan töltődött le a dirtyonlie.com, mert sokakat érdekelt a híres színész, Colin Farrel és a szépséges playmate, Nicole Narain kapcsolatából hátra maradt pornográf videófelvétel. A 2003-ban készült tizenöt perces anyag, amin az ír származású filmszínész színesbőrű barátnőjével gyakorolta a kama sutrát, 14,99 USA dollár befizetése után lehetett letölteni.

Nem tudni, kitől volt a felvétel

Screenshot a dirtycolin.com-ról

A videót tartalmazó linket az Idontlikeyouinthatway.com nevű site-re tették ki először "Colin nem örül, hogy megmutatjuk ezt, de azért itt van" kommentárral. Kedd délután óta azonban hiába keressük a helyén a videót, legfeljebb csak screenshotokat találunk róla. Colin Farrell szóvivője elmondta, hogy kedden a Los Angeles-i legfelsőbb bíróság elrendelésére elérhetetlenné tették a dirtycolin.com-ot, és beperlenek mindenkit, aki továbbra is forgalmazza a videót.

A dirtycolin.com egy bizonyos John Taylor tulajdonávan volt, és egy floridai szerverről futott. A Jossip.com munkatársai felkeresték Taylort, aki elmondta, hogy személyesen nem ismeri a két szereplőt, és ő csak technikailag menedzselte a kazettát, amúgy semmi köze nincs hozzá. Az anyagot nem is ő szerezte, úgy adta neki két meg nem nevezett személy. Taylor elmondta, hogy ő eddig nem kapott semmilyen hivatalos okmányt arról, hogy az oldal meg kell szüntetni.

Olcsón adták

Az idontlikeyouinthatway.com szerint a felvételt Narain kereskedelmi forgalomba akarta hozni jó áron, és vitáztak is erről Farrellel, mert neki esze ágában sem volt vele kereskedni. A newyorkdailynews.com-nak Farrell azt nyilatkozta, hogy egy fillért sem kapott egyikőjük sem, és hogy ez a tizenöt dollárt nevetségesen alacsony árnak tartja, illetve hogy nagyon mérges most.

A newyorkdaily.com szerint Narain egy David Hans Schmidt és egy Sal Abbate nevű ügynökkel ötven dollárért akarták árulni a videót a neten. Schmidt elomndta, hogy ezek után Farrell jobban tenné, ha beleegyezését adná a felvétel hivatalos árusításához. Azt persze tagadta, hogy bármi köze lenne a dirtycolin.com-hoz.

Hiába tiltották

Farrell tavaly júliusban már járt a bíróságon ugyanennek a pornófelvételnek az ügyében, akkor pert nyert a pénzéhes playmate ellen. Akkor a bíróság elrendelte, hogy Narain nem bocsáthatja áruba a videót, mert a másik fél nem egyezett bele. Kapcsolatuk idején megegyeztek, hogy nem adják el, majd a fotómodell (aki B kategóriás filmek néma szereplője is) megszegte fogadalmát, és tanácsadókhoz fordult, hogy hogyan tudná eladni a terméket. Colin mindvégig ellenezte házipornója közzétételét, mert szerinte ártana a jóhírének, és ezzel együtt a karrierjének is.

Colin Farrell ügyein már nem nagyon csodálkozhat az ember, mert nem elég, hogy régebben egy hetven éves kolléganője vádolta meg azzal, hogy ki akart vele kezdeni, de nemrég olyan képek terjedtek el róla az interneten, amiken egy helyes férfival csókolózott egy buliban. A szóban forgó videófelvételen semmi durva perverziót nem tapasztaltak azok, akik látták: az aktusban részt vevő hölgy gyönyörű, és állítólag Farrellnek elég nagy van. A színészt legközelebb a Miami Vice remake-jébe láthatjuk majd szerepelni.

Nem ő az első

A legviccesebb közkézre került házipornó eddig Csisztu Zsuzsáé volt, vele csak Paris Hiltoné vetekedik, és korábban egy horvát televíziós személyiség is beavatta már a világot abba, hogy hogyan csinálja otthon. Britney Spears pedig a maga unalmas módján egyszer tízmillió dollárra perelt egy amerikai magazint, amiért azt írták, hogy házipornót készítettek férjével. Korábban Tom Sizemore-nak is árulták már az igencsak visszataszító pornófelvételeit a neten: ezeken egy pénzért felbérelt nővel "szeretkeznek". Csakhogy abból nem lett még ekkora botrány sem, mint Farrelléből, mert őt vagy nem ismerik vagy összekeverik Michael Madsennel.