Metzker Viktória kijjebb rakta a melleit

2009.03.01. 15:43
A playmate első klipjében nővérke, fotómodell, énekes és diszkós is lesz egyszerre. De nem skizofrén. A rendező az életből merített. Két órán keresztül mélyen dekoltált nővérkeruhában tologattatta Metzker Viktóriával a hordágyat, és ez még csak az első jelenet volt. Az első klip forgatásán játunk.

Metzker Viktória február utolsó hétvégéjén forgatta első klipjét. A zenéhez rendelt képkockákért ugyanaz a rendező felelős, aki Dundika első klipjét is megalkotta. De nem ez az egyetlen hasonlóság a két hölgy életében. A playmate szintén két hetet töltött Hugh Hefnernél, ahogy előtte Hornyák ”most már Szentmihályi vagyok” Hajnalka is. Miután a hasonlóságokra felhívtuk a figyelmet, összefoglaljuk mi történt abban a laza két órában, mikor Metzker egy hordágyat tologatott egy magánklinikán.

A klipet, ahogy azt a rendezőtől és a playmate-től is megtudtuk, négy helyszínen forgatják majd. „A teljes történetet még én sem tudom, csak beleolvasgattam a forgatókönyvbe. Jelenleg egy magánklinikán forgatunk, ahol a történet szerint skizofréniában szenvedek, ha lehet ezt így mondani. Több egyéniségem lesz a klipben. Itt most nővérkét játszom, és beteget is egyszerre. Ezután átmegyünk a Club Playbe, ott diszkós leszek, utána egy fotóstúdióban modell, majd egy rádióban énekes. A klip lényege, hogy kényszerképzeteim vannak, beképzelem magamnak, hogy ezeket a dolgokat csinálom, ezért kezelnek egy klinikán, de a végén kiderül, hogy ez mégis mind én vagyok.”

Klikkeljen a dekoltázsért!

Kicsit kijjebb a cicikkel

Metzker elmondta, hogy azért a Playgirl című szám mellett döntöttek, mert ez mindenkinek jobban tetszett, mint a másik, már forgalomban lévő zenéje. Alapvetően nem is a hazai piacra készül a mű, hanem Európának és közülük is kiemelte a modell valamiért Németországot. A számot eredetileg a Club Play nevű szórakozóhelynek írták, valamilyen indíttatásból. Dj. Junior mellett Náksi és Brunner felelős a zenei alapért, a playmate pedig felénekelte saját hangján a szöveget.

„Tévhit, hogy Juniorral együtt lennénk, csak munka és baráti kapcsolat van köztünk. A párom is lemezlovas, a diszkózás tőle jött. De nem akartam vele dolgozni, mert szerintem nem jó, ha keverjük a munkát a magánélettel” – mondta Metzker, aki hozzátette, hogy eredetileg Keleti Györgyi lett volna a dublőre – kizárólag hátulról -, de sajnos a családra vágyó asszony igen el van foglalva, ezért mégsem tudta helyettesíteni őt. Miután másfél óra múltával még mindig a hordágyat tologatta, kijelentette, nem lesz több klipje, mert ez igen fárasztó és lassú dolog. Persze ezt nem kell komolyan venni. „A neccharisnya már sok lett volna, de a jó ízlés határán belül még mozoghatunk – mondta Metzker, akit a rendező ezekkel a szavakkal instruált. „Kicsit vedd kijjebb a ciciket.” A nővérkés ruháját jelentjük, láttuk, szép darab, csöppet sem ízléstelen, de a cipője mindent vitt.