horoszkóp

Vilmos herceg nem a csaja mellét fogdosta

2007.03.27. 13:45
A brit trónörökös nagyobbik fia részegen megcsöcsörészett egy brazil diáklányt egy kocsmában, majd egy magas szőkét vitt haza. A lányt hajnalban azzal küldte el, hogy most már aludni is szeretne. Egyik lány sem Kate Middleton, a herceg barátnője volt.

Kisöccse, Harry hétvégi részeg kalandja után az idősebb angol herceg is kitett magáért: egy szórakozóhelyen megcsöcsörészett egy csinos barna lányt, aki határozottan nem hosszútávú kapcsolata, Kate Middleton volt. A lányt Ana Ferreirának hívják, brazil, nemzetközi kapcsolatok szakra jár egy angol suliban.

Nemzetközi kapcsolatteremtés

A 18 éves diáklány eredetileg egy latin est miatt döntött a bornemouth-i Elements klub mellett, ahol a 24 éves herceg már javában jól érezte magát. Barátaival számos korsó sört és sambucát fogyasztottak, mintegy felkészülésképp a másnaptól esedékes tankvezetői kiképzésükre. "Magam is ittam kicsit, de azért azt észrevettem, hogy valami hozzáér a mellemhez. Nem gondoltam volna, hogy ez tényleg a trónörökös, de a képen jól látszik, meg az a mosoly is az arcán! Nagy, férfias keze van és tudja, hova kell tenni" - mesélte a lány a The Sunnak később.

"Mi is csak hallottuk a helyen, hogy Vilmos herceg is itt van, csak ő a 80-as évek diszkóteremben, úgyhogy átmentünk, hogy megnézzük. A zene nagyon vacak volt, ő meg táncolt, elég falábúan, nem hiszem, hogy a szamba jól menne neki. De volt körülötte egy rakás csaj, ő meg mindegyikükkel pózolt kicsit fotókhoz". Ana és barátnői is sorra kerültek, emlékei szerint a herceg olyan magas, hogy ő szinte eltörpült mellette. "Az egyik karja az én vállamon volt, a másikat a barátnőm, Cecilia vállára tette" - folytatja a lány, aki picit kényelmetlenül érezte magát a szituban. "Nem igazán tudtam, mit csináljak a kezemmel, így aztán bénázásomban végül egy békejelet mutattam. A képen látszik, hogy a herceg bezzeg nagyon is tudta, mit csináljon az övével".

A lány elküldte a képet Észak-Brazíliában élő családjának is, akik nagyon viccesnek találták a dolgot. Mamája is örült, hogy lánya találkozott az angol herceggel, "még ha a srác kicsit neveletlenül is viselkedett".

Barnáról szőkére váltott

A herceget ugyanaznap éjjel egy magas szőkével is látták, végül vele is távozott a helyről. A 19 éves Lisa Agar később elmondta: a herceg becsempészte őt a barakkjába is, ahonnan végül hajnali negyed ötkor küldte őt haza, mondván, most már aludnia is kell.

Egy közeli ismerőse szerint a hercegnek ezek után igencsak le kell majd mennie kutyába, mikor hét végén barátnőjének, Kate Middletonnak megpróbálja elmagyarázni a helyzetet. "Kate és Vilmos érett felnőttek, de ez azért még nekik is kínos lesz. Az is ciki, ahogy őrülten pózol mindenkivel a fotókon, de hogy még meg is fogdos egy lányt?! Képzeljék azt a balhét, ami akkor tört volna ki, ha a lány még tiltakozik is!"

Néha a fiúk is úgy vannak vele

A kisebbik trónörökös, a 22 éves Harry is épp a napokban szaladt bele egy ilyen balhéba: ő Natalie Pinkhammel mulatott túlságosan intim közelségben pénteken a londoni Boujisban, aki nem azonos a kisherceg dél-afrikai barátnőjével, Chelsy Davyvel. Harry végül hajnali három körül távoztában tökrészegen megpróbált rátámadni egy paparazzóra, aki mindezt végigfotózta, de annyira be volt rúgva, hogy végül négykézláb végezte, és testőrei rakták be Range Roverjébe.

A 28 éves Natalie azóta cáfolta, hogy bármi is volna köztük: szerinte ők csak haverok, és Harryt csakis barátnője érdekli.

A királyi család köreiből most olyan hírek terjednek, hogy Károly herceg nagyon nem örül fiai csöcsörészős-részeges mulatozásainak, úgyhogy azt tervezi, beszélni a fejükkel.