horoszkóp

Marsi Anikó vágta el fia köldökzsinórját

2006.07.07. 08:57
A műsorvezetőnő annyira egyedül csinálta végig a szülést, hogy még a köldökzsinórt is ő vágta el. Palik Vilikéről egyelőre nem sokat tudni, csak annyit, hogy nagyon pontos volt, mióta pedig világra jött még nem hallották sírni.

Pontos, mint az apja

Marsi Anikó maga vágta el Palik Vilike köldökzsinórját, írja a Színes Bulvár Lap. Mint ahogy azt a Velvet megírta, Marsi Anikó pontosan tudta, hogy Vilike pontos lesz, pont mint az apja, így szinte percre pontosan érkezett a megjövendölt időpontban, azaz július 6-án. A lapnak a boldog apuka azt nyilatkozta, épp egy értekezleten ült, amikor Anikó telefonált, hogy elérkezett az idő. Palik pedig, ahogy kell, besietett feleségéhez a korházba, megnézte kisfiát, és egészen addig ott maradt, míg felesége a szülés után el nem aludt.

Nem volt egy leányálom

Palik László elmondta, nem változtattak az eredetileg megbeszélten, és ő nem kísérte el feleségét a szülőszobába. Marsi olyannyira egyedül csinálta végig az egyébként teljesen hagyományos szülést, hogy a hírek szerint még a köldökzsinórt is maga vágta el. A Fókusz műsorvezetője a Blikknek azt nyilatkozta, hogy a szülés közel sem volt leányálom, de ahogy a nagykönyvben meg van írva, minden fájdalom elmúlt, amikor a kezébe adták kisfiát. Így most azt gondolja ezek után akárhány gyereket képes lesz megszülni.

Palik László elárulta, hogy Vilmos nagyon nyugodt gyerek, hiába figyeli azóta mióta megszületett, még nem hallotta sírni.