Táncóra kivételezetteknek Judy Nero megújult melleivel

2007.03.23. 12:29
Táncóra celebeknek, erősen csökkentett celeblétszámmal, mellekkel és szendvicsekkel. A Hip-Hop Boys tagjának első táncóráján jártunk, ahol világított Nóci foga és Judy Nero megmutatta vadonatúj melleit.

Real Action a Hip-Hop Boys Amerikát megjárt tagja egy frenetikus ötlettől vezérelve új üzleti vállalkozásba fogott. A tegnapi nappal megnyitotta exkluzív média- és celebtáncóráját a nemrég elkészült Butokugan Centerben. A kezdeményezés apropója, hogy egyrészt közelebb hozza egymáshoz a média dolgozóit és a celebeket, másrészt elkülönítse őket a pórnéptől. Mert a celebnek erre van igényük. Állítólag. Csak sajnos nem jöttek el. Pontosabban a beígért, biztosan megjelenő 28 celeb hölgy közül hét jelent meg. Meg három meglepetés pasi. Volt viszont egy helyes, ám azonosítatlan óriásbogár.

A megjelent celebek késve érkeztek, úgyhogy míg a Belcanto étterem stábjának kiszolgálását élvezhettük, kicsit féltettük Real Actiont a bukástól. A végén annyira nem is lett kínos.

Fénylő kesztyűk, fénylő fogak

Míg a folyton éhes újságírókollégák először szerényebben, végül lelkesen vetették magukat a szendvicsekre, Real Action 4 fős csapata feketeszínházas produkcióval igyekezett lekötni a média figyelmét. Nem is sikertelenül. Az UV-fényben fehéren világító kalapok, kesztyűk és cipők szórakoztató koreográfiával kápráztatták el a közönséget. A sötétben azonban nemcsak a ruhadarabok világítottak. A mellettünk álló Nóci foga is vidáman fénylett. Úgy tűnik, élvezte az előadást.

Judy Nero tényleg megmutatja!
Fotók: Egyed Péter

Mikor lassan összeállt a szegényes celebcsapat többek között Anettka, Judy Nero, Kis Hegedűs Réka, Nóci és Debreczeni Zita részvételével, na meg a meglepetés Gelencsér Tomival és Bartók Krisztiánnal kiegészülve a társaság megkapta ajándék zacsiját, egyen pólójukkal. Real Action elmondta, hogy Kiszel Tündének különleges ajándékkal készült, hiszen jó kapcsolatot ápol vele, a múltkor még autogramot is kért tőle. Tünde azonban nem jött el, így sohasem fogjuk megtudni mi volt a meglepetés. Azért tippelni lehet. Talán egy bugyi? Vagy egy naptár?

Új keblek és a zavart házigazda

A celebek lassan elindultak átöltözni, illetve csak egy részük. Anettka maradt fekete szerkójában, Judy Nero viszont a kattogó fényképezőgépek sűrűjében a médiának háttal kezdett vetkőzni. Real Action először, láthatóan zavarban, segíteni próbált a pornószínésznőnek, mondván, hogy van erre a célra öltöző. De lemondóan elhallgatott, mikor Judy mosolyogva a kamerák felé fordult és megmutatta kebleit. Ezt a pornószínésznő később megismételte, majd viselkedéséhez méltatlanul, kamaszosan affektálva megjegyezte: "Hát, ilyen lett". Új mellei tényleg jól sikerültek. És ahogy megjegyezte, a csípőjéhez is jobban illenek.

Babakék őskáosz és pucsítás

Kiderült, hogy a hatalmas fogadóból lassan a táncterembe zarándokolhatunk megnézni a próbaórát. Egy kicsit fellélegeztünk. Attól féltünk ugyanis, hogy a bártól pusztán egy üvegfallal elválasztott, ahogy az európaiak Ázsiát elképzelik berendezésű terem ad majd otthont a felszabadító ugrálásnak. Nem lett volna túl praktikus. A mágneskártyával kinyitható biztonsági forgókapuk özönén áthaladva, kissé megszeppenve a meghatottságtól, hogy mi nem vagyunk veszélyes elemek, akik megtiporják a Butokugan Center szent termeit, eljutottunk a tükrös, diszkógömbbel díszített táncterembe. Ezzel kezdetét vehette az őskáosz.

Táncóra kezdőknek és haladóknak!

Real Action, miután a tükörben csekkolta babakék szerelését, nekiállt az első koreográfia betanításának. A fotósok a celebek közé nyomulva kattogtatták a masinájukat, Judy Néro magassarkújában pucsított, Gelencsér Tomi melegnek tűnően tologatta előre nemi szervét, Debreczeni Zita hajpántját igazgatta, Anettka pedig mosolyogva próbálta követni az eseményeket. Nóci kiemelkedően jó mozgással, feladatát komolyan véve táncolt. Aztán mindenki hazament.