horoszkóp

Illusztris társaság a zöld szőnyeg körül

2007.06.22. 15:20
A hatalmas csarnok bevonulós folyosója alkalmas volt arra, hogy az ember a figyelem középpontjába kerüljön. Celebjeink ezzel tisztában voltak, legtöbbjük élt is a lehetőséggel és nem akarta megúszni a nyilatkozgatást. Néhányan még sorba is álltak, hogy mondhassanak valami frappánsat vagy jópofát.

Akik szeretnek a kamerának beszélni

Tóth Gabinak nem szabadott, és nem is tette meg, Szolnoki Péterről megtudtuk, hogy más világból jött, nem híres ember és egyébként is csak egy szerény zenész. De tervei azért vannak. Dér Heni vidám és kedves, míg Gáspár Győző a magánéletéről beszélt szívesen. Kapócs Zsóka teliszájjal mosolyog, Puskás Peti csak társaságban csókolózik, Hujber Feri pedig nem haragtartó. Sebeők barikai meg máshol repkedtek, mikor a zenésztársadalom apraja nagyja együtt mulatott.

Akadt olyan is, aki valaki más helyett jelent meg vagy valaki másnak a bőrében. Michael Jackson imitátorunkról kiderült, hogy nem szereti a viccet, de azért tud mosolyogni. A Juj.hu kamerája azt is rögzítette, mikor Ákos a 2007-es Viva Comet Legjobb Férfi Előadója kontaktust létesít barna legyezőjével, illetve azt, ahogy Mester Tamás autógrammot ad. Nézze meg hogyan ünnepli és ünnepelteti magát a magyar zeneipar.