horoszkóp

Vízy András szabályosan parkol mozgássérült igazolvánnyal

2008.10.11. 16:42
Egy feljelentőnk a BVSC uszodája elé látta leparkolni Vízy Andrást, aki, hogy ne kelljen fizetnie, kirakott egy mozgássérült igazolványt az autójába. Vízy azt mondja, a kártya az ő tulajdona, azért kapta, mert gerincproblémái vannak, ráadásul az idézett történéskor éppen kezelésre ment. Az esetek nagy részében viszont biciklivel, vagy gyalog közlekedik.

Vízy András parkolási szokásaira hívta fel a figyelmet az egyik olvasónk, aki rosszallóan nézte, ahogy az egykori tévés műsorvezető a BVSC elé megérkezve mozgássérült kártyával oldotta meg, hogy ne kelljen fizetnie a parkolásért:

„Bősz mobilozás közepette parkolta le Mercedesét Vízy András a BVSC-uszoda közelében egy sárga csíkkal jelzett járdaszakaszon. Kiszállás előtt kicsapta a mozgássérült jelet az ablakába, majd frissen, fiatalosan - sporttáska nélkül – bevetette magát az uszodába. A jelek szerint mozgásában egyedül a füléhez tapadt mobilja korlátozhatta” – írta feljelentésében Élő Lelkiismeret még szeptember 24-én.

Vízy Andrást a Velvet kérdésére elmondta, a mozgássérült igazolvány az övé, a nevére szól, ő váltotta ki. Azért van rá szüksége, mert gerincproblémái vannak, a feljelentés időpontjában is éppen kezelésre ment az uszodába egy specialistához.

Vízy egyébként elmondása szerint ritkán jár autóval, hetente egyszer, talán kétszer használja. Az esetek döntő többségében biciklivel vagy gyalog közlekedik.

A 100-ból egy egykori műsorvezetője néhány részlettel gazdagította a képet kocsijáról olvasóink kedvéért. „Ortopéd ülés van benne gyárilag és automata” – mesélte Vízy az említette Mercedesről, ami egyébként nem a legújabb modell: 12 éves, nagyjából egymillió forintot ér, és tíz éve van Vízy tulajdonában. Ezen felül karambolos és még rohad is.