A Top Gunban vadászpilótát alakító Kilmer idézetre idézettel válaszolt a férfivécében. Később még közösen meg is vicceltek valakit új ismerősével.

Az egyszerű embereknek viszonylag ritkán adatik meg, hogy találkozzanak kedvenc hollywoodi filmsztárjukkal, arra pedig még kevesebb az esély, hogy a nagy találkozás éppen a vécében essen meg. Pedig ez történt Val Kilmerrel, akit egy angol rajongója szólított le a The Ivy étterem férfivécéjében.

Val Kilmer
A színész Quentin Tarantinóval és Kevin Spacey-vel vacsorázott, írja a Daily Mirror, majd meglátogatta a mellékhelységet, ahol felismerte egy rajongója. Kilmer ugyancsak meglepődött, amikor a mellette álló vadidegen egy Top Gun-idézettel fordult hozzá: "Bármikor lehetsz a másodpilótám" - mondta a férfi.

Vicces fiúk

A vadászpilóták dolgos hétköznapjairól szóló nyolcvanas évekbeli sikerfilmben Tom Cruise kollégáját alakító Kilmer jól vette a dolgot, és idézettel válaszolt: "Nem, haver, te lehetsz az enyém" - majd a helyzet komikumát felfogva mindketten nevetésben törtek ki.

A viccnek azonban itt nem volt vége: a férfi megkérte Kilmert, segítsen megtréfálni barátját, aki a bárnál ül. Néhány perccel később Val Kilmer odasétált kettejükhöz, és újdonsült ismerőséhez fordult: "Dave, de jó, hogy látlak! Mi van veled mostanában?" - kérdezte. Dave barátja meg sem bírt szólalni a megdöbbenéstől.