Minden évben kiderül, a magyar celebritások menthetetlenül romantikusak, és a Valentin-napot mindenki ünnepli. Anettka a tengerparton, Szikora Robi gidákkal a templomban, Kiszel Tünde az ágyban, Steiner Kristóf pedig párja nélkül ünnepel idén.

Szokásunkhoz híven, ismét felhívtunk néhány celebritást, hogy megtudjuk, hogyan ünnepli a Valentin-napot. Titkon arra számítottunk, találunk végre valakit, aki azt üvölti a telefonba, hogy hagyjatok békén ezzel a marhasággal, de ismét nem így történt. Évről-évre kiderül, hogy a magyar hírességek valamiért igen romantikusak, és rettentően szeretik ezt az ünnepet. Igaz a hírességekbe vetett bizodalmunkat már két éve elvesztettük, amikor Ganxsta Zolee bevallotta, hogy ilyenkor még ő is ünnepel. Egy valamiért azonban hálásak vagyunk, idén ugyanis csak egy ember mondta el a sablonmondatot, miszerint ő nem csak Valentinkor, hanem minden nap szereti a párját.

Tenger

Elsőként Anettkát tárcsáztuk, akivel mindig szeretünk beszélgetni, mert mindig felvidítja a napunkat, pedig olyan gyorsan beszél, hogy sosem tudjuk pontosan, mit is mondott igazán. Anettkáék mindig is ünnepelték a Valentin-napot, annál is inkább, mivel a névnapot például nem ünneplik. Rezső névnapja ugyanis november 7-én van, és Anettka szerint párját ez mindig frusztrálta ezért a névnap ma is tabu. A Bálint-nap azonban fontos esemény, ráadásul most ünneplik először, mint házaspár. "Leginkább valami apróságot szoktunk venni, idén azonban drága ajándékot kapok. Rezső elvisz nyaralni, hogy hová, az még nekem is meglepetés, bár nekem mindegy, csak kánikula legyen. Minimum 30 fok" - mondta el a műsorvezető, aki terhességének hetedik hetében tart és egyelőre nagyon jól bírja, ezért nem fél, hogy hányni fog a repülőn.

Templom

Szikora Robiék Szent Bálint-napjának hívják a Valentin-napot, amit már legalább tíz éve rendszeresen ünnepelnek. "Eleinte nem akartam nagy hangsúlyt fektetni erre, mert ez mégiscsak valami angolszász, vagy kelta ünnep, de úgy gondolom, fontosak az ünnepek, ezért mi a párommal mindig megtartjuk. Ilyenkor sok piros szívet pakolunk a lakásba, meg piros gyertyatartókat, mindent, ami piros. Idén még különlegesebben ünneplünk, este fél nyolckor van egy szent mise, ahová elhívok minél több embert, és hálát adunk a jóistenek, hogy szerelmet és partnert adott nekünk. Viszem a gidákat is" - mondta el az énekes, aki szerint a mise után még egy romantikus vacsora sem kizárt. Szikora Robi gyakran rendez romantikus vacsorát a feleségével, de főzni nem szokott, csak gyertyákat gyújtani.

Egyedül

#alt#

A Viva zenecsatorna műsorvezetője, Steiner Kristóf tavaly novemberben vállalta fel, hogy egy férfival él közös háztartásban. A színházrendező Frenkó Zsolttal - aki közel húsz évvel idősebb nála - nem ünneplik a Valentin-napot, de ennek egészen prózai oka van. A pár ugyanis 2000 november 8-án jött össze, így ők azóta is, minden hónap nyolcadikán megemlékeznek egymásról. "Elmegyünk valahova vacsorázni, vagy én főzök valamit. Apró ajándékokkal is meg szoktuk lepni egymást, így nincs szükségünk a Valentin-napra" "Idén ez különösen nem aktuális, mivel a barátom most Indiában van az apukámmal, sajnos csak három hét múlva jön vissza" - mondta el Steiner Kristóf, mivel náluk az egész család hatalmas India-rajongó, egyedül ő nem járt még ott, mert soha nem ér rá.

Ágyban

Kiszel Tündének vannak ugyan fenntartásai a Bálint-nappal, ennek ellenére ő is mindig megünnepli. "Tudom, hogy ez nem egy régi ünnep, meg eléggé el is üzletiesedett, de hát megértem, hogy a virágboltosok el akarják adni a virágokat. Én nagyon-nagyon romantikus alkat vagyok, imádok a vízparton holdfénynél sétálni, és Csabival ez az első közös Valentinunk, ezért nagyon készülünk. Egy nagyon romantikus vacsorát szeretnénk, vagy elmegyünk valahová, vagy én főzök otthon. Csabi nagyon szereti a főztömet, és szépen meg is terítek, gyertyát teszek az asztalra és iszunk valami jó pezsgőt, egészen biztosan a hálószobában fogjuk befejezni az estét" - sorolta Kiszel Tünde, ám itt inkább leállítottuk a beszédfolyamát. Annyit azért még elmondott, hogy terhessége miatt igen szagérzékeny, következő gyerekét nyárra várja, és mindegy, hogy fiú lesz vagy lány.

Díszbaszás

Reméltük Pityinger "Dopeman" Laci, elhivatott gengszter-repper csak utálja a Valentin-napot, de róla is csak az derül ki, hogy még nem is gondolkozott ezen a kérdésen. "Addig jó, míg minden nap Valentin-nap." - mondja a Velvetnek, majd gyorsan kigondolt valami vicceset, és hozzátette: "Különben is Bálint napját hogy lehetne már megünnepelni? Az ember barátnőjét általában nem hívják Bálintnak. Vagy van, akinek Bálintnak hívják, de az nem én vagyok."

"A szerelem be kell, hogy hálózza a mindennapokat. Addig jó, míg folyamatos a mozibajárás, vásárlás, folyamatos díszbaszás, összeveszés, aztán gyors kibékülés, órákon át meg nem szólalás, egy tányérból evés, satöbbi." - zárja rövidre a nyolcadik kerület réme a beszélgetést, amiből arra következtetünk, hogy ő egy igazi hősszerelmes, legalábbis a külvilág felé, ami arra utalhat, mégis a nők uralják a földet.