horoszkóp

Vizespólóverseny Kiszel Tündével

2008.01.10. 11:21
Míg Papp Gergőt csak az érdekelte, hogy a férfiak fogdossák-e kíváncsiságból a szilikon melleket, addig Tornóczky Anita annak örült, hogy milyen szép is tud lenni egy valódi mell.

Újraértelmezte a vizespólóverseny fogalmát a tv2 Mokkájának stábja, mert ígéretükhöz híven, megtartották azt, de a legnagyobb jóindulattal sem lehet annak nevezni. Tornóczky Anitának jutott a megtiszteltetés, hogy a három meghívott vendég - két playmate és Kiszel Tünde - domborulatit egy permetszóróval láthatóvá tegye.

Judák Playmate Tünde melleit még a műsorvezetőnő is dicsérő szavakkal illette, - annyira szép, hogy az ember nem hiszi el, hogy igazi - majd Kiszel Tündéhez fordult és arról érdeklődött, hogy ő mit gondol a mellplasztikáról. Donatella édesanyja elmondta, hogy nem híve a plasztikai műtéteknek, mert szerinte a belső szépség is kisugárzik, de hozzátette, ha esetleg a későbbiekben fel kéne varratnia a melleit, nem biztos, hogy nemet mondana.

Miközben a kamera hosszasan elidőzött a ruhán áttetsző mellbimbókon, azt is megvitatták egy plasztikai sebésszel, hogy kik használják ki a modern sebészet által nyújtott lehetőségeket. Mivel semmi újra nem derült fény, Papp Gergő arról érdeklődött a lányoknál, hogy szokták-e fogdosni a melleiket. Mivel az egyik Playmate testében szilikon is volt, inkább hozzá intézte a kérdést, de meglepően módon a művésznő csak annyit reagált, hogy még a barátai sem akarták érintés útján megtapasztalni a különbséget valódi és szilikon mell között. Győztest nem hirdettek az adásban.

15%

Jo Nesbo Szomjúság

3980 Ft
3383 Ft
15%

Pan-dji Vádirat

3499 Ft
2975 Ft