Ágicát, a ValóVilág 3 egykori résztvevőjét az utolsó pillanatban szállították gyógyszermérgezéssel kórházba. Most megfigyelik, és noha rosszul van, már egyedül ment ki vécére. VV Leó, az expasi csak annyit mondott, Ágica inkább lelkileg tört össze mint fizikailag.

Nyugtatókkal akart véget vetni életének VV Ágica, azaz Szögeczki Ágnes. Az egykori valóságshow-szereplőt csütörtökön este még épp jókor szállították a mentők az Erzsébet kórház toxikológiájára, ahol a Blikkértesülései szerint az utolsó pillanatban mentették meg az életét.

Látszólag minden rendben volt

VV Ágica élete képekben

Nem lehet tudni, mi lehetett Ágica döntésének oka, úgy tűnt ugyanis, nincs semmi gond körülötte: jóllehet júniusban szakított Hercegfalvi Zoltán focistával, azóta újra elkezdett randizni valakivel. Munkája is van és képernyőn is lehet: a VIVA TV játékát, a Virítom című műsort vezeti rendszeresen. A júniusi Playboy-ban legújabb melleit is megmutathatta VV Anett társaságában. Ekkor úgy nyilatkoztak lapunknak, nem érdeklik őket a rosszmájú megjegyzések.

Bent tartják megfigyelésre

A Blikk felkereste a kórházban a szerencsétlenül járt Ágicát, ahol fiúkat-lányokat talált a valóságshow szereplő ágya és ajtaja mellett őrködni. A lánnyal beszélni nem tudtak, de az kiderült, bár még nagyon gyenge, de már egyedül ment ki a vécére és bent fogják tartani megfigyelésre.

"Jézusom, tényleg? Melyik kórházban van? Berohanok hozzá." - reagált VV Anett, akivel együtt vetlőzött a Plaboy júniusi számában. Tegnap még beszélt Ágicával, de szerinte semmi jel nem utalt arra, hogy a lány gyógyszerrel kísérel meg véget venni az életének, bár kétségtelen, hogy nem volt túl jó állapotban.

VV Leó tegnap éjjel egy vodkapartin bulizott

Zacher Gábor, a kórház toxikológiai osztályának főorvosa a Velvet kérdésére közölte, VV Ágica megtiltotta, hogy állapotáról felvilágosítást adjon. Annyit azért elmondta, hogy hétköznapi esettel állnak szemben, ami nyilván azt jelenti, Ágica gyomrát kimosták, most pihen.

VV Leó, aki már járt bent Ágicánál a kórház kapujában csak annyit modott: Ágica inkább lelkileg tört össze mint fizikailag.

BB Évi után egy másik villából

Ágica tette újabb példa arra, hogy a valóságshow-k nem feltétlenül alakítják pozitív irányba az ember lelki fejlődését: BB Évi után ő a második, akinek a tévés szereplés után megborult az élete.