horoszkóp

VV Ágicát kis híján megerőszakolták

2008.07.11. 13:37
Kapcsolódó cikkek (1)
Tíz görög motoros férfi kapta el Szögeczki Ágit és barátnőjét nyaralásuk alatt. Csak a szerencsén múlott, hogy a durva fogdosódáson kívül nem történt nagyobb baj.

Csak a szerencsén múlott, hogy nem erőszakolták meg görögországi nyaralásuk alatt VV Ágicát és barátnőjét. Az egykori villalakó hirtelen ötlettől vezérelve Siófok helyett Görögországban kötött ki és horgonyzott le full extrás dzsipjével. Később a járgányt quadra cserélték le az idegen országban és ezzel vágtak neki az éjszakának.

"Behülyítettek a barátaim, hogy úgy, ahogy vagyunk, a barátnőmmel menjünk utánuk egy buliba" - meséli a történteket a Napi Ásznak. "Ültünk is a quadra, és indultunk a diszkó felé. Amikor odaértünk, láttuk, hogy a strandpapucsunk és öltözékünk enyhén szólva sem odaillő. Így ahogy beléptünk, ki is fordultunk, és indultunk haza átöltözni."

Ekkor történt, hogy 8-10 görög motoros közrefogta a sötétben a lányokat. A műsorvezető barátnőjét megpróbálták lerángatni a járgányról, VV Ágicát pedig ahol csak tudták, megfogdosták. "Próbáltam odaütni nekik, a végén már magyarul üvöltöztem, hogy takarodjanak" - emlékszik vissza. Végül a közeli szálloda őrei hallották meg a segélykiáltásokat és a segítségükre siettek - a banda pedig odébbállt.