VV Laci elherdálta minden vagyonát

2006.05.08. 11:00
Huszonegy millió forint értékű házát már rég eladta, hétmilliós autóját totálkárosra törte, a havi egymilliós nyereményét pedig veszteséges pizzériája vitte el. Elképzelhető, hogy ismét külföldre utazik pénzt kerseni.

A harminckét éves Vitkó Lászlónak hiába vált valóra minden álma, teljesen legatyásodott szegény. A Blikk értesülése szerint Vitkó Lászlónak összesen három-négy hétre elegendő pénze maradt abból a nyereményből, amit a ValóVilágban szerzett.

Kifolyt a kezei közül

Körülbelül huszonegy millió forint értékű házát már régen eladta, hétmillió körüli Audi A8-as gépkocsiját totálkárosra törte, a tizenkét hónapon át havonta kapott egymillió forintos nyereményét pedig veszteséges étterme vitte el.

Vitkó Lacinak még az az álma is valóra vált, hogy színészkedhessen, ám a Ruttkay Éva Színház tagjaként nem keresett annyit, amiből fenn tudta volna magát tartani.

VV Laci a Blikknek elmondta, hogy a dunavarsányi házat nagyon szerette, de el kellett adnia, mert amikor Budán megnyitotta a pizzériáját, gyakran éjszaka járt haza, és nem tudott mindig kijárni olyan messzire. A Blikknek elmondta, hogy többször el is aludt a hazafelé úton a fáradtságtól, ezért muszáj volt váltania.

Ehelyett Zuglóban vásárolt magának egy ingatlant a dunavarsányi ház árának egy részéből, és ekkor vette meg a hétmilliós Audit, amit később egy hétvégi serényfalvai családlátogatás során tört totálkárosra.

Nem kellett volna az a pizzéria

VV Laci szerint az étterem nem volt jó döntés, hamarabb ki kellett volna belőle szállnia. A havonta kapott egymilliós fizetését az üzemeltetés és a dolgozók bére vitte el.

A Blikknek elárulta, hogy teljesen felélte a tartalékait, és hogy lehetséges, hogy ismét külföldre távozik dolgozni. Tervei szerint vagy London vagy New York vagy ismét egy tengerjáró hajó jöhet szóba.