horoszkóp

Csak táncolni ment a lekurvázott VV Leslie?

2006.09.22. 09:58
VV Leslie Blakcy néven árulja magát egy internetes társkereső oldalon. Magányos hölgyeknek vacsorakíséretet és egyéb szolgáltatásokat kínál, óránként tízezerért - állítja a Blikk. Leslie azt kéri, bizonyítsák, mert őt táncolni hívták, és táncolni is ment.

Férfi prostituáltként árulja magát VV Leslie, írja a Blikk. A lap egy olvasójától kapta a fülest, hogy az egykori villalakó Blakcy néven árulja magát egy internetes társkereső oldalon.

Otthonában is fogad vendégeket

A hirdetésben, amihez feszülősnacis képeket is mellékeltek, a harminc éves fiatalember magányos hölgyeknek vacsorakíséretet és egyéb szolgáltatásokat kínál. Házhoz megy, de akár otthonában is fogad vendégeket.

Tízezer forint a tarifa

A lap munkatársait annyira izgalomba hozta a történet, hogy egy kollégájuk meg is rendelte Blackyt, aki korábban a telefonban azt mondta, vállal extrákat is, de csakis nőket hajlandó pénzért boldogítani.

Tagadja

Leslie a beszámoló szerint meg is érkezett a budapesti bérházba, de végül a találka elmaradt. Várakozásáról azonban több fotó is készült. Leslie a Velvetnek kijelentette: "Elképesztő ez az egész. Címekre járok ki, hiszen chippendale táncos vagyok. És persze, hogy vannak extrák. Van, hogy két, van, hogy tíz számot táncolok, ha azt kérik. Miért nem szereztek inkább egy olyan nőt, akivel szexeltem is? Mert nem találtak volna. Ilyesmit ugyanis soha nem csináltam. Azt hogy egy gangban sikerült lefényképezni engem, az annyit bizonyít, hogy ott voltam. Persze, hogy ott voltam, mert oda hívtak táncolni" - mondta Leslie, aki hozzátette, annyira azért nem is izgatott. "Ilyen képeket, már ha egyáltalán én vagyok a képeken, bárki bármikor talál rólam két perc alatt, hiszen abból élek, hogy nőknek táncolok. És ehhez az is hozzá tartozik, hogy kisgatyás képeket rakok fel magamról. "

Szerette olajozgatni magát

Leslie az első Való Világ szériában szerepelt, harmadikként esett ki a valóságshowból. Legkedvesebb időtöltése a villában az volt, hogy naponta csupaszra borotválta testét, majd előszeretettel kenegette magát illóolajokkal.