Varga Zsuzsa moziműsort vezet

2004.06.25. 13:20
Az eleinte szentendreinek hitt, valójában kecskeméti és már évek óta Budapesten élő Varga Zsuzsa két éve szakított zenekarával, a Venusszal. A szétválást követően szólókarrierbe kezdett, nemsokára pedig moziműsort fog vezetni a Viasat3-on.
Június 18-án indul a Viasat3 vasárnap esti mozis műsora. Az Odeon Mozimagazin műsorvezetőpárosa Varga Zsuzsa énekesnő és Simon Kornél színész lesz.

Csak természetesen

"Mindig is rajongtam a moziért, s az Odeon olyan ars poeticával veszi fel a multiplexek mellett a versenyt, ami számomra nagyon szimpatikus. Sok a feladat a felkészülés során, de jó filmeket nézni nem megerőltető, sőt!" - kommentálta a hírt a kocka-has népszerűsítéséért néhány éve síkra szállt Zsuzsa.

Amellett, hogy énekesnői szerepben két magyar mozifilmben - Valami Amerika és Rap, revü, Rómeó - is feltűnt, Zsuzsa a TV Sziget kameráinak kereszttüzében is állt egy darabig. Tapasztalatai szerint nem neki való az élőműsor-vezetés, így hamar önkritikát gyakorolt és kiszállt a produkcióból. "Még nincs sok gyakorlatom a műsorvezetésben, de a természetességre törekszem, amiben a Viasat3 stábja is támogat. Nem akarok tévés sztár lenni, egyszerűen a mozi érdekel" - vallotta az új kihívás kapcsán, majd hozzátette, hogy színészi karriert sem tervez, elsősorban énekesnek és előadónak tartja magát.

Kellemes elegy

Zsuzsa műsorvezető társa a TV2 Tea című sorozatából ismert Simon Kornél lesz. "Kornél színész, játszik, nem izgul, nincs lámpaláza. Ez rám is jó hatással van, egy hozzám hasonló műkedvelővel nagy gondban lennék. Így viszont az általam hozott őszinte rajongás és Kornél lazasága kellemes elegyet alkot. Bár ezt úgyis a közönség fogja eldönteni" - mesélt a munka várható megosztásáról az egykori Venus tag.

Az Anima Sound System zenészeinek közreműködésével egyébként ősszel jelent meg az énekesnő első önálló lemeze, a Szívadóvevő, melyből nemsokára új videóklip készül.

Firenzében és fesztiválokon

A nyári bulvárújságírás megkerülhetetlen kérdése, hogy ki hol keresi a felüdülést. Mint megtudtuk, Zsuzsa hamarosan Firenzébe utazik, amivel "egy nagy álma válik valóra". Aki pedig teljes testi valójában szeretné látni és hallani az énekesnőt, látogasson el a fesztiválszezon bármely tetszőleges helyszínére, ott lesz.