Tizennégy év nem túl kiegyensúlyozott házasság után beadta a válópert Whitney Houston, legalábbis a szóvivője ezt állítja. Whitney Houston túl két elvonón vissza szeretne térni a zeneiparba egy új lemezzel.

Tizennégy év nem túl kiegyensúlyozott házasság után beadta a válópert Whitney Houston az Orange megyei kerületi bíróságra. Mint arra az énekesnő szóvivője, Nancy Seltzer utalt, Bobby Brownt, a férjet a bíróság már hónapokkal ezelőtt arra kötelezte, hogy tartsa magát távol Whitney Houstontól, aki azonban csak most tette meg a jogi lépéseket a házasság felbontásáért.

Vissza a showbizbe

A válóperhez szükséges papírokat azonban az AP újságírója hiába próbálta a bíróságon átnézni, nem kapta meg. A válásról szóló hírről pedig Bobby Brown szóvivője, Phaedra Parks nem nyilatkozott. Whitney Houstontól kapott információk szerint az énekesnő azért küzd, hogy 13 éves lányát, Bobbi Kristinát ő nevelhesse tovább, a férje csak láthatási jogot kapjon.

Whitney Houston és Bobby Brown

A szülők mindkettőjét problémásnak tartja a közvélemény, tekintve az alkohol és drogügyeiket. Bobby Brownt már többször letartóztatták, és közismert az is, hogy feleségét előszeretettel verte részegen. Whitney Houstonnak is komoly drogproblémái vannak. A függőségét már korábban vállalta a nyilvánosság előtt is, két alkalommal kezdett elvonókúrát, de egyik sem volt igazán hatásos.

Az énekesnő a jelek szerint komolyan gondolja, hogy újra visszatér a zeneiparba, új lemezt tervez, Christina Aguilera legutóbi lemezének producere, DJ Premier közreműködésével.