Mindenki undorodott, csak az ételmérgezésben szenvedő énekesnő könnyebült meg, amikor végre hányhatott egyet a repülőn.

Bár a szemtanúk elborzadva forgolódtak, Whitney Houstonnak nagy megkönnyebbülés volt, mikor végre kihányhatta magát a repülőn. A Grammy-díjas énekesnő egy Amerikából Franciaországba tartó gépen lett rosszul, mint később kiderült azért, mert ételmérgezést kapott. Houstont Párizsban azonnal kórházba szállították, mert mire a gép földet ért, igen rossz állapotba került.

Többminttestőr

Szóvivője mindenkit megnyugtatott, ne aggódjon a sztárért, mert már jól van, csak egy kis ételmérgezés kapott. A mérgezést általában valamilyen baktérium okozza, és a betegség hányással hasmenéssel és erős gyomorfájdalommal jár. Arról nincs hír, mit eszegetett az énekesnő a repülőn, és arról sem adtak felvilágosítást, melyik légitársaság szállította Houtont Párizsba. Ahol szemfüles és gondoskodó testőre szerencsére rögtön kórházba vitte a 41 éves énekesnőt, és türelmesen várt vele a váróteremben is. Houstont hamarosan ellátták és pár óra múlva ki is engedték a kórházból.

Új élet

Whitney Houston évek óta küzd, hogy dalaival visszakerüljön a slágerlistákra, a fényes kezdet után ugyanis hamar az árnyékos oldalra került. Hosszú ideig drog- és alkoholproblémákkal küszködött és dalai helyett férjével, Bobby Brownnal való verekedései miatt került az újságokba. Tavaly az énekesnő be is perelte férjét, mondván, 2003 decemberében súlyosan bántalmazta. Később azonban azt állította, nem verekedés volt, hanem félreértés, és önként bevonult egy klinikára, drogproblémáit kezeltetni.

Júliusra annyira rendbejött, hogy Natalie Cole-lal és Dione Wawrick-kal társulva európai turnéra indult, és Kínában is többször felléptek. Emellett éppen most jelent meg dvd-n Kevin Costnerrel közös filmje a Bodyguard, ami eddigi legnagyobb sikerét az I Will Always Love You című dalt is tartalmazza. Férjével a durva verekedések ellenére sem szakította meg a kapcsolatot, és betársult mellé az új, most induló valóságshow-jába, ami Being Bobby Brow néven fut majd idén nyártól. Mindezek mellett következő hónapban stúdióba vonul, hogy új lemezt énekeljen fel, és feledtesse a 2002-es Just Whitney album kudarcát.