horoszkóp

Wahorn az Operetthajón pinázott

2007.06.13. 16:55
Wahorn András festőművész, a Bizottság együttes egykori frontembere ellátogatott az Operetthajóra. Igaz, hogy utálja a műfajt, de annyira mégsem, hogy a potya kaja miatt ne vállalná a megrázkódtatást.

A művész a maga ötvenhárom évével úgy gondolja, hogy teljesen kiégett és már kiszívta az élet velejét. Annyi jó élményt csikart ki magának az évek során, hogy most már kifejezetten a rosszakat keresi, azért, hogy szórakozzon és találjon valami újat is az életben. Az Operetthajón tett városnéző túra maradéktalanul kielégítette a festőművész ilyen irányú igényeit.

Wahorn a juj.hu riporterének kérdésére nem árulta el, hogy a Cadillac Drive című műsor forgatása alatt tényleg összeveszett-e Fábryval. A gyönyörűen felújított Cadillac - amiben még az ukrán maffiafőnök is utazott - ugyan begördült a Hősök terére a műsor végén, de sajnos Fábry nélkül. Ezen igazán senki nem lepődhetett meg, mivel - ahogy Wahorn is fogalmazott - két rendkívüli egyéniségről van szó; akik mellesleg össze voltak zárva éjjel-nappal, úgyhogy a szórakoztató útiműsorból igazi reality show vált, és a lelkes tévénézők tudják, hogy nincs rendes valóságshow konfliktus nélkül.

Ami a nőügyeket illeti, Wahorn András nem hagy senkit szellemi útravaló nélkül - ötvenhárom évnyi tapasztalattal a háta mögött ő már kijelentheti: átlát a pinán. Ezt kevesen mondhatják el magukról, de ha tudatos és állhatatos munkával törekszik rá az ember, jó esélye van arra, hogy elérje ezt a célt.