horoszkóp

Whitney Houston elválik férjétől

2006.01.19. 14:05
Whitney Houston és Bobby Brown válik. Az együtt töltött gyötrelmes évek után úgy tűnik, végre békén hagyják egymást.

Az amerikai sajtó évek óta rebesgeti, hogy az énekes-házaspár kapcsolata romokban hever, de az egyik lap most egyértelműen beszámolt róla, hogy Bobby Brown válni akar feleségétől. Ugyanaz a magazin, mely most a válást tárgyalja, nem sokkal korábban a 10 legdögösebb pár között említette őket.

Drogok, bunyók, backstage csajok

Bobby Brown és Whitney

A pár az elmúlt években folyamatosan szerepelt a újságok címlapján, de már régóta nem eredményes zenei karrierjük miatt írtak róluk, hanem drog -és alkoholfüggőségük,valamint eredménytelen leszokási próbálkozásaik kapcsán. 2003 decemberében Bobbyt például georgiai otthonukban letartóztatták, mert bántalmazta feleségét. Január elején Bobbyt egy koncert után többen is látták backstage-csajokkal flörtölni. A grupiknak állítólag azt a szöveget nyomta, hogy már nincs együtt feleségével, írja a Channel4 nevű internetes lap.

Régi fényed lekopott már

Whitney helyzete ma már fényévekre van korábbi tündöklésétől: az énekesnő korábban szupersztárnak számított, első albumai 86 milliós példányszámban fogytak szerte a világon. Szerepelt a Több mint testőr című filmben is, melyben a testőrt alakító Kevin Costnerrel jött össze. A film zenéje, az érzelmes-romantikus I will always love you-t tartalmazó album is 33 millió példányszámban kelt el világszerte. A párnak egyetlen közös gyermeke van, a 12 éves Bobbi Kristina.