Háromszáz forintért adták el Michelle Wildot

2004.03.25. 09:13
A pornó Oscar-díjas Michelle Wild nemrég Sátoraljaújhelyen töltött néhány napot, ahol osztálytalálkozót rendeztek egykori iskolatársai. Mindenkit meglepett, hogy a pornószínésznő is megjelent az eseményen, mert senki sem gondolta volna, hogy Michelle még mindig ragaszkodik az ottaniakhoz. Pedig korábban - a városlakók és egykori iskolája iránt érzett tiszteletből - amiatt sem csinált botrányt, hogy eladták egyik elégséges dolgozatát, ami háromszáz forintért kelt el egy aukció keretében.
Michelle Wild művészeti szakközépiskolában kezdett, és harmadikos lett volna, amikor jelentkezett a sátoraljaújhelyi gimnáziumba. Mindössze két és fél évet töltött el azokkal, akiket öt év elmúltával viszontlátott, de örömmel ment el az osztálytalálkozóra, mert máig kedves emlékek fűzik volt iskolájához és egykori padtársaihoz, mesélte a Velvetnek.

Nem vitt testőröket

Tekintse meg képeinket!
"A volt osztálytársaim azt gondolták, teljesen elszálltam magamtól, és nem is remélték, hogy odamegyek. Ha meg mégis, akkor biztos viszek magammal vagy három testőrt, meg limuzinnal érkezem" - kezdte hosszú élménybeszámolóját az ismert pornószínésznő. Ájulás persze senkit sem kerülgetett, amikor belépett a terembe, mindenesetre Wild kisasszony láttán néhányan döbbenten emelték fel fejüket a sörök és egyéb alkoholtartalmú italok mellől. "Kezdetben volt némi távolságtartás, de később, amikor már bemelegedtek egy kicsit a dolgok, minden megváltozott" - zárta gondolatát Michelle.

Szexről nem volt szó

Meglepő módon a volt osztálytársak nem igazán firtatták a Michelle szakmáját érintő kérdéseket, mindössze arra voltak kíváncsiak, hogy hány filmet készített eddig, milyen országokban járt, és egyáltalán hogy lehet bekerülni a pornószakmába. Persze ez utóbbi kérdés is pusztán kíváncsiságból lett feltéve, ugyanis - legalábbis egyelőre - senki sem pályázik a helyére. Sok újdonságról amúgy sem tudott volna beszámolni, mert már gimis korában is volt miről mesélnie a szexuális életet, illetve aktivitást illetően. "Igen tapasztalt voltam már akkor is" - mondta mosolyogva Michelle.

Foglalkozása: Michelle Wild

Ahogy az ilyenkor lenni szokott, a találkozón mindenkinek be kellett számolnia arról, hogy mit ért el az elmúlt öt év során. Michelle eredményeiről egyébként is mindenki értesült a sajtóból, ezért úgy gondolta, szerencsésebb, ha rövidre fogja beszámolóját. A kérdőív kitöltésével sem töltött sok időt, foglalkozásának Michelle Wildot írt be, munkahelyének pedig a Föld bolygót.

Félt, hogy mit szól majd az ofi

Michelle a találkozón leginkább az osztályfőnökétől tartott, mert nem tudta, hogy egykori tanára mit szól majd ahhoz, hogy az érettségi után a pornószakma rejtelmeibe vetette bele magát. "Kíváncsi voltam a véleményére, hiszen annak idején nagyon sok dologban nem értettünk egyet. Ő mindig a maradi, kicsit konzervatívabb dolgokat követte és nem nagyon tudott kilépni abból a közegből, amiben élt" - mesélte a pornószínésznő. Elmondása szerint a szigorú oktató végül semmire sem kérdezett rá, mintha hallgatólagos megállapodást kötöttek volna arról, hogy nem beszélnek a lány munkájáról.

Az egykori osztályfőnök a Velvetnek sem ejnyebejnyézett,

Klikka képre!!
mint mondta, egyáltalán nincs rossz véleménnyel volt tanítványáról. "Ugyanúgy vagyok Katival, mint bárki mással az osztályban. Persze nem dicsekszünk vele, mint egy Nobel-díjassal, mindenki tudja, hogy mivel foglalkozik, de nem téma mifelénk" - nyilatkozott szűkszavúan lapunknak Kispál József, aki szerint Michelle Wild az osztálytalálkozón igazán korrekt módon viselkedett, és néhány óra erejéig pontosan olyan volt, mint gimis korában. Kérdésünkre, hogy mégis hogyan emlékszik rá vissza, csak ennyit válaszolt: "Átlagos tanuló volt, nagyon szépen rajzolt és szobrászkodott. Ő volt az osztálytitkárom, nagyon szeretett szervezkedni". Kiváló képességeiről egyébként most is meg lehet bizonyosodni a Kossuth Lajos Gimnázium és Szakközépiskola weboldalán, ahol megtekinthetők Michelle rajzai.

Wildékat nem kergetik vasvillával

Michelle egyébként nagyon büszke szülővárosára, és az is büszkeséggel tölti el, ha a sátoraljaújhelyiek is - Csernus-módra - bevállalják, hogy ott nőtt fel. Egy alkalommal amiatt csapott balhét, hogy az egyik tévéműsorban elhangzott, salgótarjáni. "Semmi bajom Salgótarjánnal, de nem örültem annak, hogy letarjániztak, hiszen nem ott születtem" - mondta a pornószínésznő. Mindemellett annak is nagyon örül, hogy a városlakók elfogadják őt ilyennek is. Michelle szavait idézve, családját sem kergetik vasvillával azért, mert a gyerekből pornósztár lett.