horoszkóp

Terhesen állt modellt Michelle Wild

pl
2004.11.25. 15:35
Az expornószínésznőről nyolc hónapos terhesen készített aktsorozatot egy férfimagazin. Vad Katalin nemrég titokban összeházasodott gyermeke apjával, de még keresnek egy ejtőernyőző papot.
Egyedülálló és merész aktsorozat elkészítésére mondott igent néhány héttel ezelőtt a Playboy magazinnak a nyolc hónapos terhes Michelle Wild, polgári nevén Vad Katalin. Magyar celebek eddig még sosem, külföldön elsőként Demi Moore, majd Brigitte Nielsen és Monica Bellucci vállalt hasonlót. A visszavonult pornószínésznő reméli, a képek láttán "mindenki rákattan a terhességre".

Büszke kismama

"Egyrészt büszkeségből vállaltam el, mert büszke vagyok arra, hogy jól viselem a terhességet és szerettem volna, ha várandósan is megörökítenek. Másrészt a saját kedvtelésemből, de akkor sem lett volna semmi bajom, ha sosem kerülök be az újságba" - nyilatkozta a Velvetnek Michelle Wild. Hozzátette: a férfimagazinnak nem kellett győzködnie, hogy álljon modellt, de nem is mondott azonnal igent. "Mondtam nekik, hogy csak akkor vállalom el, ha komolyan vesszük egymást. Szerettem volna, ha mindenki a legjobb tudása szerint dolgozik, hiszen ez az én életemben is egy egyszeri alkalom. Nem hibátlan, retusált, hanem tartalmas fotókat akartam, amik jelentenek is valamit" - magyarázta lapunknak az expornószínésznő.

Nem bánják meg

Tekintse meg a képeket!
Michelle Wild biztos benne, hogy az aktsorozat nagy port fog kavarni, ez azonban egy csöppet sem érdekli. "Tudom, hogy sokan meg fognak botránkozni ezen az egészen, de nem zavar. Ráadásul ez most egyáltalán nem a pornóról szól, mert művészi képek készültek. Az emberek nem fogják megbánni, ha megnézik" - mondta az életműdíjas színésznő. "Sosem voltam egy példamutató fajta, én mindig mindennek valahol a határán mozogtam, megpróbáltam kilógni a sorból. Ezzel sem akarok példát mutatni, nem azért csináltam, hogy most mindenki ugyanezt csinálja. Csak azt szeretném megmutatni, hogy egy fogantatásnak is megvan a maga szépsége, hogy egy terhes nőben is rejlenek szépségek, nem csak egy pasira váró meztelen nőben" - fogalmazott Wild, aki reméli, hogy a képek láttán a nők és a férfiak egyaránt "rákattannak a terhességre". "Nagyon sok nő fél attól, hogy terhesen már nem fogják szeretni, hogy ha megváltozik a teste, már nem lesz kívánatos. Bízom benne, hogy ezután másképp fognak vélekedni erről" - tette hozzá.

Titkos esküvő

A polgári nevét újabban egyre inkább felvállaló expornószínésznő nemrég teljes titokban összeházasodott gyermeke apjával. Az esküvő Wildot is váratlanul érte, nem csak a barátokat. "Mondhatni lányrablás történt. A párommal szeretnénk venni egy telket a Bakonyban, és egyik nap azzal az ötlettel állt elő, hogy nézzük meg a saját szemünkkel is, ne csak fotókon. Aztán egyszer csak egy fa alatt megkérte a kezem, majd az anyakönyvvezető előtt találtam magam egy csokor fehér orchideával a kezemben, és két tanú jelenlétében hozzámentem" - mesélte a Velvetnek Michelle Wild, aki eleinte neheztelt párjára, amiért nem szólt neki az esküvőről. "Ott álltam melegítő nadrágban, pulóverben, kicsit haragudtam rá először, hogy nem szólt" - mondta. Az ifjú pár szerény körülmények között ezután egy helyi kocsmában ünnepelt.

Ettől függetlenül, Wild elmondása szerint jövő nyáron férjével még egyszer összeházasodnak, szeretnék ejtőernyős ugrás közben is kimondani a boldogító igent, ha már megszületett a gyerek. Egyelőre azonban még nem találkoztak azzal pappal, aki össze tudja őket adni a levegőben. "Aztán csapunk egy hatalmas bulit, valószínűleg ott a Bakonyban, ahol már egyszer férjhez mentem, de akit nem akarunk meghívni, annak azt mondjuk majd, hogy Szingapúrban lesz" - mondta az expornószínésznő.

Wild és párja nagy egymásra találásáról egyébként egy dokumentumfilm is készül, amit a művésznő elmondása szerint "egy Prágában élő fesztiváldíjas rendező" készít.