Megszületett Michelle Wild kislánya

2004.12.23. 16:39
Az expornószínésznő gyermeke a vártnál két héttel korábban jött világra, de jó egészségnek örvend. Akárcsak az anyuka.

December 21-én reggel megszületett Michelle Wild első gyermeke, Vad-Horváth Málna.

Karácsonyi ajándék

"Nagyon szép leánygyermek lett. Egészséges és nagyon erős, annyira, hogy majdnem leharapta az ujjamat" - fogadta hívásunkat az egyik budapesti kórházban Michelle Wild, polgári nevén Vad Katalin, akit kedden hajnalban szállítottak be. A szülés az expornószínésznő elmondása szerint rendben zajlott. "Bár elég sokáig eltartott, míg kibújt" - tette hozzá Wild.

A Málnának keresztelt kislány a vártnál két héttel korábban jött világra, az orvosok ugyanis január 5-re írták ki a pornó Oscar-díjas színésznőt. "Nem ijedtem meg és nem estem pánikba, amikor rám törtek a szülési fájdalmak. A párom viszont először el sem akarta hinni, hogy jön a baba, egészen addig nem is hitte el, amíg ki nem bújt" - mesélte a fiatal édesanya, aki a karácsonyt már otthon ünnepli a családdal.

Hites feleség

Michelle Wild

A polgári nevét újabban egyre inkább felvállaló expornószínésznő nemrég teljes titokban összeházasodott gyermeke apjával. Az esküvő Wildot is váratlanul érte, kedvese ugyanis egy vidéki kirándulás során kérte meg a kezét, aki miután igent mondott, azonnal egy anyakönyvvezető előtt találta magát. "Ott álltam melegítőnadrágban, pulóverben, kicsit haragudtam rá először, hogy nem szólt" - mesélt az esküvőről Wild, aki egy kocsmában ünnepelte meg a házasságkötést.

Michelle Wild férje korábban elhatározta, hogy ejtőernyős ugrás közben veszi feleségül az expornószínésznőt, ezért azt tervezik, hogy jövő nyáron ismét összeházasodnak, és a levegőben is kimondják a boldogító igent.

"Aztán csapunk egy hatalmas bulit, valószínűleg a Bakonyban, ahol már egyszer férjhez mentem, de akit nem akarunk meghívni, annak azt mondjuk majd, hogy Szingapúrban lesz" - árulta el a Velvetnek egy korábbi interjúban a kismama.