Michelle Wild hamarosan felhagy a pornóiparral és esküvőt tervezget - jelent meg a hír a sajtóban. A pornószínésznő a Velvetnek adott nyilatkozatában pontosít: nem hagy fel a pornóiparral és nem tervezget esküvőt. Egyelőre.
"Nem mondtam, hogy már holnap bekövetkezik mindkét esemény, csak annyit jeleztem, hogy megvan a választottam arra az esetre, ha házasságban végződne kapcsolatunk." - pontosított a Velvetnek a nemrég pornó Oscarban részesült színésznő, majd leszögezte: a közeli jövőben egyik esemény sem fog bekövetkezni.

Nem Rotschild báró

Nézze meg a többi képet is!
Az esetleges foglalkozásbeli váltáshoz hasonlóan sűrű homály fedi a színésznő választottjának személyét is: "Nem látjuk értelmét, hogy nyilvánosság elé tárjuk, ki ő, mivel nem közszereplő és nem is egy Rotschild báró. Ha megneveznénk akár a foglalkozását is, félrevezetnénk az embereket." - fogalmazott titokzatosan Michelle Wild. Annyit mindenesetre elárult, hogy választottjával múlt év januárjában találkozott először és augusztusban vallották be maguknak és egymásnak, hogy "mi újság".

Kérdésünkre, hogy milyen kritériumok mentén kereste és találta meg az igazit, elmondta, hogy az ember nem gondolkodik, hanem érzésből megy bele a kapcsolata.

Névkérdés

Óvatosan fogalmazott azzal kapcsolatban is, hogy vajon megváltoztatja-e nevét egy esetleges "munkakörváltás" okán. Mint mondta, lehet, hogy visszatér az eredetihez, de az is megtörténhet, hogy egy harmadik néven tevékenykedik majd tovább.

Titkok

S hogy milyen területen? Nos, akárcsak az eddigieket, ezt is sűrű homály fedi. A Velvet - tudva, hogy a pornószínésznő a lakosság azon két százalékához tartozik, akinek az átlagosnál jóval magasabb az IQ-ja - valamiféle elmeköszörűs pályára gondolt. Ám Wild ezt az előfeltevést is gyorsan a helyére tette: "Pusztán az intelligencia kevés, azt nem tudja kihasználni az ember. Járulékos tehetségre van szükség: zenében, művészetben; az élet bármely területén. Pontosan még nem döntöttem, terveim azonban vannak."

Majd megkönyörülve a sötétben tapogatózó Velveten, így szólt: "Két dologról nehéz beszélni: a tervekről és arról, hogy mit szeretne az ember. Előbbihez különféle érdekek fűződnek, hogy ne tudjanak róla az emberek, utóbbit pedig számon kérhetik. Ha például azt mondom, hogy egy hónap múlva jelentkezem egy bizonyos főiskolára, és ezt mégsem teszem, akkor majd jönnek a kérdezősködések."

Nem titok

Egyetlen egzakt információra végül mégis sikerült szert tennünk: Michelle Wild azért is örült a pornó Oscarnak, mert azt egy töretlen sorozat részeként értékeli: Brüsszel, Budapest, Barcelona, Berlin után munkásságát Las Vegasban is elismerte a szakma.