Robbie Williams segít a Beckham-fiúknak UFÓ-ra vadászni

2008.07.19. 09:50
Robbie Williams épp Los Angelesben lakik, és úgy akar beilleszkedni, hogy közeli ismerőseit UFO-vadászatokra viszi. Amikor az énekes megtudta, hogy honfitársa, David Beckham fiai hozzá hasonlóan UFO-fanatikusok, úgy döntött, segít nekik: azóta mindegy egyes vélt észlelésnél felhívja a srácokat.

„Idevezet fiam, ha drogozol” – mondhatják aggódó szülők Robbie Williams legújabb hobbijáról olvasva. A Take That egykori tagja ugyanis az utóbbi időben egyre mániákusabban kutatja az földönkívülieket, sőt már azt is kilátásba helyezte, hogy a zenélést is abbahagyja hagyni új hobbija miatt.

Az (egykori?) énekes mániájával barátait sem kíméli, Lily Allent például egy kellemes erdőszéli vacsora ajánlatával sikerült rávennie a fürkészésre. Most David Beckham és családja került sorra - nem mintha annyira győzködnie kellett volna őket, hisz mint kiderült, a focista fiai amúgy is rajonganak a földön kívüli életformákért.

Amikor Williams megtudta, hogy Beckham mindhárom fia odavan az UFO-kért, úgy döntött, minden segítséget megpróbálni megadni nekik ahhoz, hogy egy rendes harmadik típusú találkozásban legyen részük. Williams azt ígérte a gyerekeknek, hogy mindig fel fogja őket hívni, ha Los Angeles környéki UFO-észlelésekről hall, így a gyerekek meg tudják kérni az apjukat, hogy vigyék el őket a helyszínre.

Persze nem mindig sikerül elcsípni a kis csészealjakat, hiába jön a füles magától Robbie Williamstől. „Néhány napja Robbie azt mondta Davidnek, hogy vigye a gyerekeket a Madeo vendéglőbe, és várjanak egy hívást arról, hogy a hegyekben furcsa fényeket láttak. De aztán kezdett nagyon késő lenni, és miközben vártak, Cruz (Beckham hároméves fia – a szerk.) elaludt az asztalra dőlve” – mesélte egy ismerős a Femalefirstnek.

Robbie Williams évek óta nagy hívője a földön kívüli életformáknak, nemrég még Nevadába is elment egy gyűlésre. Lily Allen szerint viszont inkább arról van szó, hogy angolként Los Angelesben ezzel a módszerrel próbálja keresni honfitársai társaságát.