horoszkóp

Bruce Willis felcsöngette szülőháza lakóit

2005.08.10. 15:00
Bruce Willis Németországban született, és hirtelen vágya támadt, hogy meglátogassa szülőházát. Az ajtóban egy hajcsavarós néni fogadta.

Bruce Willis szeretné megerősíteni kötelékét szülőhazájával ezért egy hirtelen ötlettől vezérelve ellátogatott Németországba. Ez a mondat egyszer több új információt is tartalmaz, mivel valószínűleg a legtöbb embernek fogalma sem volt róla, hogy Bruce Willis Németországban született, egy Idar-Oberstein nevű helyen. Édesapja ugyanis katona volt, és 1955-ben, Willis születésének évében, éppen Németországban állomásozott. A városka idén márciusban, Willis ötvenedik születésnapján különleges nagykövetté nevezte ki a színészt, akiben ezután nyilván megérett a gondolat, hogy talán nem ártana ellátogatni arra a helyre, aminek ő a nagykövete.

Senki sem tudta

Bruce Willis

Így történt, hogy nyári kalandként Willis összeszedte apját és öccsét, és együtt ellátogattak Dél-Németországba, majd bekopogtak abba a házba, ahol a színész életének első két évét töltötte, akkor még kicsi Willisként. A házat jelenleg birtokló német család majdnem sokkot kapott, amikor meglátta az ajtóban a színészt, aki szeretett volna szétnézni a házban. Végül beengedték, de Doris Bush, a ház jelenlegi tulajdonosa elmondta, fogalmuk sem volt, hogy Willis ott született. "A kertben ültünk, anyámnak hajcsavarók voltak a fején, és először még azt sem hallottam, hogy valaki csönget. Nem is tudtunk hogy itt lakott." - mondta a megilletődött hölgy.

No photo, please

Bruce Willis törve bár, de beszél egy kicsit németül, nyelvtudásával a háziakat is megtisztelte. Ezen kívül megkérte őket, hadd készítsen néhány képet a földszinti hálószobáról, ahol gyermekként szundikált. Azt azonban nem engedte, hogy képet készítsenek róla a háziak, pedig ez lett volna a minimum azért, hogy hívatlanul beállított másnak a házába.