horoszkóp

Emberrablóktól félt Robbie Williams

2004.09.07. 13:58
Robbie Williams szó szerint elmenekült szülőhazájából, Nagy-Britanniából, mivel úgy gondolta, hatalmas vagyona miatt el akarják rabolni. Ma már testőrök között tengeti az életét Los Angelesben.
Robbie Williams feltárta eddig mélyen elfojtott félelmeit. Pár éve ugyanis két, golyó általi lukat vélt felfedezni londoni lakásának ablaküvegén, és ebből azt a következtetést vonta le, hogy bizonyosan el akarják rabolni - írja az Ananova. Az eset még 2002-ben történt, amikor Williams éppen egy 30 millió fontos lemezszerződést írt alá. A Sun című angol bulvárlap szerint az énekesnek az volt a szerencséje, hogy amikor a lövések eldördültek, éppen nem tartózkodott a Notting Hillen lévő házában, de ott volt az országban. Ráadásul pont ebben az időszakban töltötte meg az angol sajtót az a hír, miszerint hatalmas váltságdíj reményében el akarták rabolni Victoria Beckham énekesnőt.

Amerikába menekült

Mindezek roppant megijesztették Robbie Williamst és barátai szerint ezek az események késztették az énekes arra, hogy elhagyja Londont, és inkább a távoli, biztonságosabbnak vélt Los Angelesben folytassa életét. Bár az énekes ezt sosem erősítette meg, tény, hogy az eset után néhány héttel elhagyta Angliát, és ma már egy testőrök, mindenféle biztonsági berendezések és magas falak által védett életet él Amerikában. Williams közvetlen szomszédai közé tartozik Tom Jones és Mike Myers is, londoni házát pedig több mint két milliárd forintnak megfelelő összegért próbálja értékesíteni.

Robbie félt

"Éppen Londonban volt, amikor a lövöldözés történt, és rendkívül megrázták a történtek. Senkinek sem szólt egy szót sem, csak hónapokkal később mondta el, hogy mi történt, de látszott rajta, hogy kifejezetten félt." - mondta el az énekes egyik ismerőse.

"Végig úgy érezte, célpontnak számít, hiszen számos lemezzel a háta mögött, egyszerű pénzkereseti forrásnak tűnhet elrabolni őt. Ráadásul félreérthető leveleket is kapott ebben az időszakban, így nem ok nélkül gondolhatta, hogy valamelyik bekattant rajongója üldözi. Mindig azzal viccelődött, hogy annyi fotós van a háza előtt, hogy ha lelövik, legalább a fotósok megörökíthetik."