horoszkóp

Bruce Willis magyar lányra kacsingat Londonban

2007.07.03. 15:48
M. nevű olvasónknak Londonban autogramot adott Bruce Willis, majd széles mosollyal rákacsintott, és eltűnt a tömegben. A színész állítólag még mindig szívdöglesztő, mint azzal felkapaszkodó, fiatal szeretői is egyetértenek.

M. nevű olvasónk szerint Bruce Willis megfelel a róla széles körben elterjedt, ám kreativitásról nem tanúskodó képnek. „Meg kell hagyni, Mr. Willis még mindig sármos és szívdöglesztő”- állította M., aki mindezt onnan tudja, hogy részt vett a Die Hard 4 - Legdrágább az életed londoni díszbemutatóján.

Széles mosoly és kacsintás

A beszámolója alapján M. nem szeret dicsekedni, amiből mindössze annyi derül ki, hogy olvasónk a főszereplőn kívül a többi színészt is „testközelből” látta, miután Bruce Willist egy jegyzetfüzettel a kezében közelítette meg. „Kaptam tőle egy autogramot egy széles mosoly és egy kacsintás kíséretében.”

M.-nek szerencséje volt a helyszínválasztást illetően, az akciófilm főszereplőjével ugyanis valószínűleg nem tudott volna találkozni például a New York-i premieren, ahonnan Bruce Willis órákat késett. Az Underworld című opuszon edződött rendező, Len Wiseman azzal igyekezett kimenteni főszereplőjét a vetítésről, hogy ebben a városban McClane hadnagy igazán otthon van, hamarosan tehát megérkezik egy kisebb akcióval kísérve.

A véres trikó

A bemutató idején a Willis-ereklyék előállítása felgyorsult, miközben az Amerikai Történeti Múzeum gyűjteményében feltűnt Bruce Willis atlétatrikója, amelyet a színész a Die Hard első részében viselt. A kultusznak tehát nem áldozott le, annak ellenére, hogy kritikusunk meglátása szerint McClane figurája az elmúlt tizenkét évben Jack Bauerré olvadt.

A bulvárlapok hírei alapján Bruce Willis azonban ragaszkodik az évtizedek alatt bevált formuláihoz, például, hogy nála legalább 25 évvel fiatalabb, magukat nagy nyilvánosságra méltónak tartó nőkkel kezd. A napokban éppen Nadja Bjorlin énekesnő számolt be arról, hogy a színésszel nagyszerű a szex. A 26 éves énekesnő a premierig várt ezzel a bejelentéssel, mert arra is kitért, hogy három évvel ezelőtt sikerült összejönnie Bruce Willissel.

Frissebb emlékei lehetnek Tamara Witmer playmate-nek, aki a Steppin' Out magazinnak számolt be románcáról. Eszerint Willisnek nagyon érzéki hangja van, és egyáltalán nem zavaró, hogy kopasz, sőt, ez karakteressé teszi az arcát.