horoszkóp

Bruce Williséknél rémálom egy házibuli

2007.06.05. 13:00
Legújabb filmje kapcsán Bruce Willis elmondta, hogyan bánik a házukba érkező vendéggyerekekkel. A Demi Moore-ral közös lányaira pályázó srácok és azok barátai retteghetnek, amikor Willis bácsiéknál van a medencés buli.

A Die Hard trilógia negyedik részének bemutatása előtt majdnem egy hónappal Bruce Willist a People magazin újságírói faggatták. A mimikájáról híres színész elmondta, egyáltalán nem esett nehezére, hogy egy túlságosan is protektív apát játsszon a legújabb akciófilmjében, mivel a való életben is ilyen. „Igyekszünk a lányokat annyi információval kiküldeni a világba, arról, hogy ezek a 16-18 éves fiúk mit gondolnak, hogy biztonságban lehessenek” – nyilatkozta igazi lányos apához méltóan a színészóriás.

Rettegjetek kisklambók!

A Willis-házban a házibuli nem a hollywoodi fiatalság körében megszokott felszabadult és örömteli drogos-piás orgiázás. Willis apuka ugyanis ott van, ráadásul jó előre gondoskodik róla, hogy a legtökösebb kamaszban se maradjon az önbizalom szikrája se. „Mindig kiválasztok egy felelőst. […] Amikor áthívnak a lányok egy csapat srácot medencés partira vagy akármire, akkor csak azt mondom: ’Haver, neked mi a neved?’, erre ő: ’Ööö, Cinjun.’. Erre én: ’Cinjun, akkor ma te vagy a felelős. Ha bármi is történik a lányaimmal, akkor idehozom eléd az összes haverod, a szemed láttára megölöm őket, és a végén végzek veled is’” – fejti ki akciófilmbe illő véleményét Bruce Willis.

Az sincs sokkal jobb helyzetben, aki randira hívja valamelyik Willis-lányt. „Egyáltalán nem vagyok kemény” – nyilatkozza mosolyogva McClane hadnagy, ami adott helyzetben inkább ijesztő, mint megnyugtató. „Csak annyit mondok a fiúknak, hogy szeretném látni őket. Ez az egyetlen, amit kérek tőlük. Azt a pillantást, azt a kis pillantást.” El tudjuk képzelni, milyen lehet.